Yiiiihaaa lovely saturday! (Ben / Rygg / Rumpa)

HÄRLIGA LÖRDAG!

Jag vaknade inte så här pigg, men NU är jag det. Det snöar och blåser ganska mycket här och idag ska vi till nya tomten och mäta lite, inte perfekt väder direkt.. Jag masade mig ur sängen, drack min BCAA och masade mig tillbaka till sängen i 15 minuter och väntade på kicken. Ingen kick, släntrade nerför trappan och kände mig jättesvag och hungrig, tog en halv banan, dubbel espresso och började värma upp på crosstrainer i 15 minuter till Biggest Loser USA. Fortfarande seg och lite ointresserad. MEN sedan satte jag på nya spellistan (varsågod 🙂 ) på högsta volym i gymmet så basen dundrade och körde JÄRNET.  Jag har stönat stånkat svettats som en gnu, gnytt över brännande ben och rumpa och KÄNT varenda MUSKEL. I FEEL GREAT!!!!!!! Nu äter jag  faktiskt dubbel portion havregrynsgröt med STORA blåbär och banan och har redan klunkat i mig min proteinshake. In i duschen och förmodligen bylta på mig skidkläder för att klara att vara ute länge i detta väder, jag packar med mig kesella och grapefrukt i bitar och lite musli. LOVELY SATURDAY! Min tema låt för dagen är ”What doesnt kill you makes you stronger”

Varsågod igen – roligt pass att köra:-)

KRAM alla härliga!!! Vad händer idag!?

Ben / Rygg / Rumpa

Uppvärmning: Crosstrainer i 15 minuter och gående utfall med hantlar

3 set av allt och maxrep som vanligt

Latsdrag XC + Squat + Boxjump (mellanstora boxen, skulle nog klara den stora nu)

Stående hantelrodd + deadlift

Burpees 30 sek

Hängande rodd i equalizer  + Step up på Box (största boxen) + mountainclimbers 30 sek

Bulgarian squat + benbro på bänk ett ben

Bilder = Snöbevis utanför gymfönstret, karamell-look-alike-Lotta, good breakfast ( Ingen fri måltid frukost idag eftersom jag inte skött mig så bra i veckan, åt jordnötter i går kväll, proteinvåfflor EFTER middagen i onsdags mm), Gymboss (bästa kompisen, bry er inte om upplägget på display, i detta passet körde jag bara 30 sek biten på burpees och mountain climbers) och andra roliga prylar som gjorde passet galet roligt (equalizer, plyoboxes mm)

6 kommentarer Lägg till din

 1. bodycomf skriver:

  Haha, vad rolig du är! Masade dig tillbaka till sängen och väntade på kicken 🙂 Bra att du körde ändå, trots att den aldrig kom! Frys inte ihjäl där ute nu!! Spännande att få höra om tomten och vad ni tänker er sen 🙂 Lycka till!

 2. Maria S skriver:

  Godmorgon, den där låttiteln älskar jag, finns även på min spellista 🙂 jag tog veckans sida pass när resten av familjen vaknade, 8 km löpning i blåst och snö. Inte så skönt då men nu 🙂 haft en bra träningsvecka, känns fint. Nu besök av kära vänner som flyttat härifrån. Så kroppen får vila och jag ska bara umgås 🙂
  Ha en härlig dag i blåsten. Kram

 3. Trillingnöten skriver:

  YES! Här sitter jag och har varit uppe i två timmar och orkar just nu inte ens tänka på träning 🙂 Men det kommer! Ha en superfin dag och tack för inspirationen!

 4. ettdussinpannor skriver:

  trevlig helg!!

 5. AmandaP skriver:

  Rörlighetsträning har vi gått igenom här, både jag o maken!
  I gårkväll var vi på crossbanan, hade cross skola där, så det blev ett grymt pass, med att hjälpa till med alla 20 barn och deras crossar
  Nu blir det förbereda till kalaset i kväll:-)
  Ha en fin dag, super spännande med tomten!

 6. Pia skriver:

  Hade ett härligt tungt helkroppspass på gymmet med syrran på morgonen. Nu är jag mör i alla muskler 🙂 Spännande med tomten!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s