Formcheck och utvärdering

20130222-060956.jpgJag kände det redan igår kväll, att kanske det är en bacill på gång? Vaknade imorse och kände det fortfarande, inte att jag är sjuk men att kroppen varnar mig för att den KAN bli sjuk? Så dagens pass var helt utan cardio och i lugn och ro.

Före passet så fuskade jag och gjorde en formcheck några dagar i förväg, jag har några kompisar och vi mäter/väger/fotar varje månadstart för att peppa varandra i våra olika mål. För er som inte vet så gick jag upp en del i vikt under sommaren/hösten förra året när jag bytte jobb, byggde hus mm. I princip är jag redan klar men ändå roligt att se förändringarna. Bilden i mina sovunderkläder är från imorse (utan massa vatten) och bilden i mitten är från igår eftermiddag (då jag alltid ser lite mindre tajt ut:)), bilden till höger är från gymmet på morgonen.

 • Vikt: Ingen skillnad alls
 • Midja: + 1 cm (71 cm)
 • Höfter: – 1 cm (89 cm) – detta märks tydligt på mina byxor, igår kunde jag ha mina skidbyxor som jag INTE kunde knäppa ALLS i november i bara underkläder, och nu kan jag knäppa med mjukisbyxor under:)
 • Bröst och Arm: Samma lika
 • Lår: -0,5 cm

Det bästa är att jag mår SÅÅÅ MYCKET BÄTTRE i kroppen. Efter olyckan 2010 så har jag ju haft ont JÄMT, men helt plötsligt så inser jag att kan lyfta benen och gå utan att känna att det strålar i blygdben/svanskota/rumpa och lår. Något har hänt! Det jag har ändrat är:

 • Jag skumrullar mig varje dag
 • Jag gör rörlighetsövning med käpp varje dag (3-5 minuter)
 • Jag har blandat in balansövningar i nästan varje pass

Hur mår ni idag? Kram!

10 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Balansövningar är verkligen toppen. Tror ofta man underskattar det.
  Härligt att läsa om att du mår så mycket bättre ..
  Och visst är det härligt med fredag!!!
  Här är det bra, längtar till imorgon då jag ska på KB-Workshop hos Betty !! Ska bli så kul & spännande ..
  Ha en fin fredag !!
  Kram 🙂

  1. Åhhh vad roligt maria:)!!! Ska läsa hos dig sedan:) kram

 2. Ann-Louise skriver:

  Så glad att du mår så bra, och du är sjukt snygg!!!
  Ha en skön fredag och jag hoppas att bacillen försvinner. Kram

  1. Tack AL:-) Jag gurglar med saltvatten och håller tummarna:) Kram

 3. Annie skriver:

  Härligt att höra att du mår bra och du är ju så sjukt snygg!kram

 4. beatatjata skriver:

  Hot damn! Att du mår så bra är det bästa, till hundra procent. Men vilken bonus att se ut så där samtidigt. Wavawoom! 71 cm i midjan… Jag har inte mätt mig på länge men jag ligger på eller strax under 90 cm fluff. Funderar mycket på steg 2 just nu. Vad jag orkar och inte. Mitt framgångsrecept, helt enkelt!

  1. Kanske vi får till en pratpromis snart:) Vill gärna inspireras av dig och dina tankar:) KRAM!

 5. Therese skriver:

  Du inspirerar enormt!!!!! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s