Tänk rumpa!

Godmorgon!! Färdigtränad och klar, idag körde jag förra veckans ben/rumpapass. Jag har nog (och kommer säkert) slarvat bort många träningspass genom att bara köra på och inte tänka på vad jag gör eller vad jag vill uppnå. I lördags körde jag ett arm/axelpass där fokuset var på varje enskild muskel, jag kände dem, tänkte på dem och eftersökte trötthet. Belöningen kom igår och är ännu värre idag – träningsvärken från h***. Så imorse tog jag med mig detta in i gymmet, jag letade kontakt med rumpa och ben och kände skillnaden i att träna och träna.

Dagens tips blir med andra ord att hitta kontakt med det du tränar:-)

Ha bästa härliga dagen!! kram!

20130916-055451.jpg

3 kommentarer Lägg till din

  1. Ja, det låter enkelt, men det är verkligen grymmaste tipset! Medvetenhet. Rumpan, rumpan, rumpan. Eller som jag just nu: magen, magen, magen. Hållningen, hållningen, hållningen… 🙂

  2. Jessica skriver:

    Tar med mig tipset tills imorgon! 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s