4 kommentarer Lägg till din

 1. Therese skriver:

  Tycker du att shapelinks funktion fungerar för dig?

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Therese! Japp, jättebra tack! Jag tror inte att jag kommer att räkna på allt nu, jag har ju haft benkoll på kcal förr så det går fort att komma ikapp igen. Ska bara kolla nya livsmedel när det dyker upp. Hur mår du? Är du ok? Kram!

 2. Therese skriver:

  Tack! Jag är peppar peppar ok. 🙂 Maken har fått jobb, så jag går tillbaka på 100% mammaledighet from 1/12. Ska bli helt underbart. Längtar faktiskt efter det. Men det har varit skönt att jobba på sitt sätt med, men jag är inte redo för att sätta in sonen på dagis from 1 års ålder (han fyller i januari).

  1. fokuseradenergi skriver:

   Glad för dig! Superkramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s