Söndag – ändring i programmet

Godmorgon kompisar!

Jag kände DIREKT efter passet igår att jag inte skulle springa idag. Förutom träningsvärken i bröst och axlar sedan långfredagens pass så fick jag direkt träningsvärk i rumpa och lår och var helt skakig hela eftermiddagen. Dagens löpning med maken blir skjutet tills imorgon och det blir istället vila idag! Startade dagen med powerwalk med min kompis C i örat och solen sken = Härligt!

Nu äter jag frukost och planerar dagen 🙂 Hungrig som en get, som vanligt; havregrynsgröt med 1 msk krossade linfrön, lättsockrat äpplemos och kanel, sportknäcke med 1 ägg, vitaminer och stor kopp grönt te.

Jag ska preppa för att åka och fixa lite vid tomten, och vi har frågat nuvarande grannarna om de vill ha picknick lunch därute idag. Jag ska packa engångsgrill, hamburgare med bröd och grönsaker. Gullungen vill ha med sig kompis och visa vart han kommer att bo i framtiden.

TIll middag njuter vi idag igen av goda påskbordet vi gjorde igår, så den här dagen är enkel matmässigt 🙂

Vad händer hos er? Någon har några bra nyttigt-godis recept att dela med sig av? Eller godaste mellisen? Kram från er fikasugna kompis:-)

10 kommentarer Lägg till din

 1. maria mollstedt skriver:

  Bra idé med picknick!! Mysigt 🙂
  Är kass på nyttigt godis – där slår du mig med hästlängder…ska baka maränger alá Leila idag till stora-släkten-kalaset imorgon. Tänkte ta marängsviss till efterrätt 🙂

  Ha en härlig dag!!
  Stor kram!

 2. Trillingnöten skriver:

  Yes! Det är skönt att få ta en sån där vilodag ibland helt apropå! 🙂 De är nästan bäst faktiskt. Även om träna är väldigt väldigt roligt så är kroppen i behov av lite vila ibland 🙂
  Nyttigt godis! Jag försökte mig på lite kakor, men de blev inte så goda alls! Nae…
  Men smaljeansen version av skinny buckeye (fast jag doppade halva i mörk choklad) var väldigt god. Också snickers, en annan version av din:
  Smält mörk choklad och bred ut på smörpapper eller liknande. Låt stelna.
  Ta 1 dl jordnötssmör och 2 dl saltade jordnötter. Värm upp tillsammans på låg värme.
  Bred ut smeten på den stelnade chokladen.
  Smält 100 gram choklad till och häll över som topping. Låt stelna lite och skär i mindre bitar.

  Kesella och hallonglass med lakritspulver har jag hört är gott 🙂 Apropå lakrits. Ska testa i veckan! 🙂

  1. Tack Trillis! 🙂 Kraaaaaam!

 3. carisma95 skriver:

  Ibland får man helt enkelt planera om.
  Samma här. Hade tänkt springa idag, men var på ett ”påskäggspass” på gymmet igår och det var inte att leka med. Jag är öm i varenda muskel idag! Härligt, men ingen löpning här inte… 😉

  1. Då är vi två som vilar idag:-)

 4. AmandaP skriver:

  Jag fick med maken på en löp tur, efter 6 km fick jag lämna av honom och sen sprang jag 6 km till, nu blir det mys ute på altanen i stugan, så skönt:-)
  Inga recept här, jag kör ”äkta” vara;-)

  1. Hahaha, Amanda! Härligt att du är så stark:-) Hoppas att dagen vart kanon! Kram

 5. bodycomf skriver:

  Glassen jag gjorde häromdagen! Love!! Gjorde bollar igår, med mandel/nötter, dadlar, äggvita, himalayasalt och lakritspulver. Och pofiber för att binda ihop. Testa! Kesella och lakrits, nej, ingen bra kombo!! Men glassen, du bara måste testa! Finns under recept hos mig! Lycka till och bra jobbat med din funktionella träning 🙂

 6. jessicannamaria skriver:

  Tror inte min bananchokladkaka går hem rätt av 😉 men banan och choklad är bästa mixen om du frågar mig! Jag kör med liiite råsocker bara, receptet kräver 2dl strösocker – bananer som är så sött?! Sen smält kvalitetschoklad, bakpulver, ägg… något susbtitut till vetemjöl och smöret kanske? (visste du förresten att här har dom inte bara vetemjöl – dom har ett blekt vetemjöl som är deras ”vita” mjöl – alltså ÄNNU värre än vårat vanliga vetemjöl! Jag fick leta efter ett vanligt vetemjöl som inte var blekt och sedan berikat.. dumt!)
  Annars blir det mycket fruktsallad just nu; färska bär från Californien..mmmmm! 🙂

  1. Låter som något supersmaskigt en lördag? Tack:-) Jag är sååå avis på dina amerikanska mataffärer!!! Kramisar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s