Måndag morgon

God morgon härliga webkompisar!

Tack för allt stöd igår:-)  Idag känns livet bättre.

Lördag var min fria dag och mina fria måltider var 2 surdegsmackor till frukost, 2 surdegsmackor till middagen + 6-7 rutor choklad. Jag tror ärligt att jag lade på mig 2-3 kg vatten efter de där måltiderna… Igår körde jag morgonpasset med tjock collegetröja på mig, jag svettades i vår söndagsbastu och imorse så körde jag hela passet med långärmad lite tjockare  troja och nu ser jag nästan normal ut igen.. Helt otroligt. Jag ÄLSKAR bröd, så det är ju trist när det blir så…

Jag vaknade före klockan, drack min proteinshake (glömde Femme Power) och min espresso.. Dagens pass:

Crosstrainer i 5 min

Cirkel – 3 x 10

Russian Twist kettlebell

Benlyft liggande på bänk

Benlyft på bodypress dipbar

Sidocrunches på pilatesboll (Pga axelont)

Avsluta med:

Planka med fötterna på pilatesboll – dra in knäna – maxa vila maxa

Vanlig planka 1 min

Sidplanka i 2 minuter

Efter detta körde jag pulszon 3 på crosstrainern i 30 minuter. Alla tider och pulszoner mm står i bilden nedan 🙂

Nu äter jag en otrolig äcklig omelett 🙂 Vi försöker äta ur frysen (jag klarar inte att slänga mat) så den är baserad på hackade wokgrönsaker, lite skinka och 3 äggvitor och pyttelite grönmögelost (för att skoja till det lite)

Kcal idag: 491

Aktivitetspoäng: 46 p (totalt nu 1501 !!!)

Hur mår ni idag? Tränat? KRAM!

14 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Godmorgon, härligt att du känner dig bättre 🙂 tufft att köra med varma kläder. Jag har inte haft en toppenhelg vad gäller kosten MEN jag har valt allt själv och jag har njutit. Vi hade en riktigt mysig helg bara jag och mannen hos goda vänner, tänk vad mycket energi jag tankat och vad härligt det var att komma hem till de små igen 🙂 Jag har oxå lagt på mig ett par kg vätska startade dagen med 25 min på crossen och ikväll blir det kb tabataintervaller, längtar att få ta i lite.
  Ha en fin dag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Glad för din härliga helg, Maria 🙂 Det låter som om ni har ”landat” ordentligt, det gör under för kroppen och själen. Vattnet blir du snart av med 🙂 Jag skrev ett inlägg igår om detta som kommer kl 11 på bloggen idag, tror jag. (Timerinställd) Massor med kramar Maria!!!! Välkommen hem igen!

 2. Trillingnöten skriver:

  Åh vad skönt att hör att du är tillbaka 🙂 Och vilken toppenfin morgon du fick med träningen! 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Trillis! Verkligen jätteskönt pass 🙂 Kram!

 3. Beatatjata skriver:

  Vilken grym start, bra jobbat! Skönt att höra att du mår bättre också, tänker på dig lite extra idag 😀

  Min träningsrapport kommer om en stund, lite sen start här idag, tog sin lilla stund att komma till jobbet pga snö under natten

  1. fokuseradenergi skriver:

   Oj vad spännande! Har ni snö, Beata? Jag bor ju i ngt som vanligtvis är ett riktigt ”snöhål” men i år stämmer ingenting med vädret. Gullungen konstaterade idag att det nog inte blir längdskidor på jullovet 😦 . Skönt att du kom fram säkert till jobbet. Tack igen för väldigt fint och rörande inlägg till mig igår. Massor med kramar!

 4. HelenaE skriver:

  Skönt att du känner dig bättre! Ja morgontränade oxå idag 🙂 fast kanske mer förmiddag enligt dig, kvart i åtta 😉 ha en bra dag!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hahaha, jag läste att du ”chockade kroppen” idag. Mycket smart tänkt. Jag skulle gärna vilja dela upp träningar på förmiddag och eftermiddag men det funkar tyvärr inte med jobbet. Jättekul att du börjat blogga!!! 🙂 kram!

 5. Emma L skriver:

  Bra tips angående att driva ut vatten. Kanske något jag borde ta till dagen innan invägning… eller inte. 😉

  Jag älskar också bröd precis som du. Tar ofta det som fri måltid. Frallor med smör och ost och ett glas oboy till – varm. O my o my!

  Ikväll blir det julfest med jobbet. Undrar om jag kan hålla mig till skinkan och laxen elle rom jag kommer ”go bananas” när jag ser efterrättsbordet… Puh!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Då har du en utmaning ikväll, Emma.. Jag har jobbigt imorgon kväll (middag på SMAK i sthlm med 7 rätter) och fredag (julfest) Jag ska VERKLIGEN försöka att sköta det bra så att jag har fri måltid lördag med maken 🙂 Håller tummarna för dig idag! Kram!

 6. Therese skriver:

  Hej Lotta! Härligt att du mår bättre, det glädjer mig att höra!! 🙂 Blev det något inköp av klänning idag? Här kommer länken på hantlarna http://www.gymleco.se/Produkter/hantlar.php Efter lunch idag kom vi hem från föräldrarna, steg upp kl 6.00 i morse och begav oss från Jämtland till Sundsvall, via Arlanda och landade 12.30. Har hunnit med ett cirkelträningspass, ett tungt och tufft sådant. Satt och skakade efteråt. Skönt! Kram

  1. fokuseradenergi skriver:

   Heeej! Jag köpte en svart sidenklänning på Åhlens i Sthlm, det fanns inget som satt bra på HM men de var fina i teorin:-) NU ska jag ”obsessa” över skor och attiraljer 🙂 Jag hade bästa peppande shoppingsällskapet, tack och lov. Vad tuff du är som tränar trots resdag mm:-) Du är stark!!! Kram!

   1. Therese skriver:

    Vad kul!!! Hoppas du lägger ut en outfit-bild på klänningen. VIll se!! Har själv hittat en klänning på bonprix.se som jag bara älskar. http://www.bonprix.se/produkt/bandeauxklaenning-lila-956715/?bundle=3156836&type=image&sk=7438&sourcePageClick=article_image Så denna kommer jag ha på div julbord etc under denna månad. 😀 Tack, ja jag ångrar inte att jag gjorde träningen idag. Kände mig sååå stark faktiskt. 😉 Kanske div kolhydrater i helgen som satt sina spår, men jag har inte överätit. Kram!!

    1. fokuseradenergi skriver:

     Vilken pang-klänning !!:-) du kommer att vara snyggast på stället:-) kram!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s