Shit – tuff morgonträning

Jag LÄNGTADE till träningen igår, att få TÖMMA hjärnan och bara köra! Och det gjorde jag verkligen. Jag reste mig upp från omvända crunches och gick rakt in i väggen:) Helt snurrig, hahaha.

Jag har kört hantlar, skivstång och curlstång och det är sååå coolt att ha allt detta hemma. Det coola är att på Rusta kan man nog få

20130430-062136.jpg

ihop det du behöver för att köra Arnold programmet för 1000-lappen, snacka om billigt! Det enda som INTE funkar bra är skivstångslåset – det måste jag fixa nya…

Dagens pass – axlar, armar och lite mage

 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Clean och press med hantlar (nästa gång blir det skivstång)
 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Lateral raises
 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps -Stående bicepscurl med hantlar
 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Stående bicepscurl med nya curlstången
 • 3 set – 10, 6 och 4 reps – Upprätt rodd med stång
 • 3 set – 10, 6 och 4 reps – Push press med stång
 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Close grip press med curlstång
 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Dips på bodypress dipbar mha gummiband
 • 3 set maxreps – Omvända crunches
 • 3 set maxreps – russian twist

Jag körde som gnu för att hinna klart på en timme och nu skakar det överallt:)  Nu är det tåg till Shtlm! Vad gör ni idag? Party ikväll?

KRAM!!!!

 

14 kommentarer Lägg till din

 1. Nina skriver:

  Lite halsont hindrar min morgonträning, vill inte att det ska bli värre….slutar tidigt idag så jag tar igen det då =) Sen blir det middag hos svåger och svägerska, förmodligen något mycket gott, för så brukar det vara…party? Nä, det tror jag dock inte!
  P.S Längtar till jag har mitt eget hemmagym….

  1. Hoppas att du blir pigg och kan köra hårt i eftermiddag:) Kram!!

 2. Maria S skriver:

  Wow vilket pass 🙂 härligt!!! Jag laddar för intervallträning med löpgrupoen här på jobbet. Få se hur näsan reagerar sen, tagit en allergitablett. Hann inte köpa nässpray igår. ikväll kommer lite grannar på grillknytis innan vi går till brasan i området, den hade jag gärna sluppit men vad gör man inte för barnen 🙂
  Ha en fin dag! Kram

  1. Jag tror att nässprayen är viktig för att du ska fixa det, och att köpa saltvatten sprayen Renässsans för att ”skölja” bort lite pollen. Man behöver inte vara allergisk, kanske du är överkänslig men det är samma lösning:) Kram!!!!

 3. Maria skriver:

  Grym träning du fick till !!!
  Funderar själv på om jag ska åka till löparspåret i em och testa lite .. Är så skönt att springa där.
  Ikväll blir det en lugn kväll med yngsta dottern, maken är i Norge och jobbar. Brukar annars fira valborg med vänner men de är bortresta i år. Men skönt med lugnt – då är man ju pigg imorgon!! 😉
  Ha en fin dag/kväll !!!
  Kram 🙂

  1. Jag gillar också lugnt! Vill äta gott och mysa med familjen och köra HÅRT imorgon:) Längtar redan till passet imorgon.. KRAM!!

 4. Anna B skriver:

  Grymt pass! Mina ben skakar fortfarande efter legday igår:) Idag blir det halvdag jobb hemma med maken på andra sidan köksbordet, så härligt ändå, bästa jobbsällskapet:) Ingen fest ikväll, bara hemmamys. Kram

  1. Låter mysigt Anna:) Vi kör också hemmamys! Ha bästa dagen!! kram

 5. Pia skriver:

  Ben var det idag. Så svettigt och så härligt! Vi ska till kompisar och äta ikväll. Lite party nog 🙂 Men lugnt, barnen är ju med och jag är chaufför ikväll. Ha det fint! Kram!

  1. Låter mysigt Pia:) Kör försiktigt med dina värdefulla last:) Superkram till dig!!

 6. Ann-Louise skriver:

  Jag har min träning kvar till efter jobbet, och ska försöka sluta en timme tidigare idag 🙂 Cardio it is, körde styrka igår.
  Inget party för mig idag, har köpt lite gott kött vi ska äta till middag. Jag hade nog helst strandat i soffan efteråt men Stor ska ut med kompisar och titta på brasan (första gången själv, utan föräldrar) så jag måste nog dit jag med… Om inte annat så hon får skjuts hem, vi bor en bit ifrån. Ha en bra kväll – KRAM

  1. Härligt med flåspass!:-) kram

 7. beatatjata skriver:

  Haha, in i väggen :-). Tycker arnold-programmet låter spännande, powertalk snart så får du berätta allt? Tycker iofs allt du gör är spännande… Har kört överkropp hemma idag, ganska seg men helt ok. Skulle jobba hemma nu på förmiddagen och sen begravning i eftermiddag. Nu är Liten febrig så hon går runt här och gnäller medan jag försöker få småsaker gjorda. Svärmor tar över sedan så jag kan åka till kyrkan i tid. Planen är fira med vänner ikväll men det beror ju på hälsostatus… Imorgon ska jag baske mig sova hela dagen! Och träna. Och rensa kylskåpet och skafferiet. Och putsa fönster, plantera blommor och städa huset. Får nog gå upp tidigt…

  1. Jobbigt med begravningen, tänker på dig! Jag tar gärna promis någon dag:) När kan du? Imorgon ska jag köra tufft styrkepass + 5 km jogg och sedan blir det läsa bok, laga mat, pussa gullungen… Massor med kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s