Dagens mat

Här kommer dagens mat!

Frukost: Kesella med rågrutor, banan, blåbär och färska jordgubbar
Lunch: Kycklinggryta m broccoli och fröknäcke
Mellanmål: Lättostkaka, kesella 1 %, jordgubbar och blåbär
Middag: Sojabönpasta med sås (stekt gravad lax, lök, vitlök, sojabönor, räkor, piripiri, buljong och liten skvätt matlagningsgrädde och grönsaker.

Det blir nog ngt vettigt kvällsmys också:-)

20130428-173717.jpg

2 kommentarer Lägg till din

  1. Ann-Louise skriver:

    Inte så mycket mat idag, tyvärr. Bra frukost och middag i alla fall, men bara en grov macka, kaffe och liten bulle till lunch… Har hjälpt min farmor att storstäda sin lilla stuga då hon ska sälja den (hon är 88 år) så syrran och jag körde på! Ingen träning förutom det idag men jag tror inte det behövs;) Men jag var skakis när jag kom hem, superhungrig! Ovanligt nog hade sambon lagat mat, det gjorde mig glad. Efter Liten har somnat blir det te och en bok i soffan, om jag orkar…
    Hur gick det med återvinningen? Jag sorterade vårt skräp igår su nu är det bara att köra iväg… Kram!

    1. Återvinnat klart för denna gången:-) Orkade till och med slipers som jag inte kunde rubba förra året:-)
      Härligt med dukat bord! Tack för att du berättar om dig! Mysigt att läsa! Kram!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s