Ingen träning direkt….

Hemma från konferensen och är helt SLUT och väldigt nöjd! Fantastiskt event och otroligt coola smarta människor överallt.

20130524-185737.jpgErik Hamrén (förbundskapten) var AMAZING och jag har mycket tankar med mig efter det passet. Han pratade om ledarskap och sina filosofier.

 

Göran Persson reflekterade över vad som händer i världen och hur det påverkar oss och vad IT betyder för framtiden. Jag passade på att kramas lite:)

Jag har sovit minimalt sista 3 dagarna så jag har inte tränat alls. Jag har gått långsamma morgonpromisar 60 minuter och andats men inte mer. Jag har utmanat mig själv på andra sätt dock, och jag kan garantera att jag varit obekväm ett antal gånger men jag överlevde:)

Hoppas att jag vaknar pigg och stark imorgon så att jag kan köra hårt igen!

På schemat står trädgårdsröj, återvinning och veckohandling. Dagens middag var fröknäcke m ägg och makrill i tomatsås, det vill jag INTE äta imorgon…

Kanske min resväska dyker upp om jag har tur?

Hur mår ni? Kram!

2 kommentarer Lägg till din

  1. beatatjata skriver:

    Bra att du lyssnar på kroppen, du är så klok! Hoppas du får sova gott inatt och får en riktigt skön helg. Jag ska försöka göra en Lotta och träna tidigt (fast det är lördag!) och sedan sätta igång med trädgårdsfix i några timmar innan det får bli slappigheter… Kram!

    1. Kanske vi tränar samtidigt imorgon?;-) Jag har också trädgårdsfix och återvinning imorgon… Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s