Varannandag cardio – racer

Hur ska jag orka upp 4.15 och träna nästa vecka? 5.30 imorse startade racerturen och jag var såååå trött.

34 km i kallare väder än vi haft sista månaderna, kändes nästan som höst? Idag var jag svag och hade inget att ge men det var vackert och det känns skönt att det är över:-)

Bra ljud hade jag i alla fall! Om du vill njuta extra av din Spotify lista så kolla ljudinställningarna.

Ha bästa härliga dagen!!! Tränar ni?

20130801-073715.jpg

19 kommentarer Lägg till din

 1. Pia skriver:

  Vad skönt att du ändå fick det gjort fast du var trött. Jag undrar också hur jag ska orka stiga upp tidigt för att hinna träna före jobbet…. Får nog börja gå till gymmet igen till kl 5 eller 5.30. Men du får ju stiga upp ännu tidigare…

  Hade tänkt mig en löprunda idag. Men vill inte lämna tjejerna ensamma så länge. Det går bra om storebror också är hemma men nu är han ju på läger. Och på kvällen hinner jag inte då vi har annat program. Tror det får bli ett cardiocirkelpass här hemma istället. Dessutom regnar det så det passar helt bra. Ha en fin dag!

  1. Jag hann precis cykla klart före regnet kom:) Himla tur:) Hoppas att du får en härlig dag, Pia:)!! Kramen

 2. Jessica skriver:

  Åh Gud 4.15… Det är starkt att ta sig upp för att träna då!!

  Igår kväll blev det improviserat cirkelpass på gymmet med bara sånt jag gillar- kettlebell swing, höftlyft mot pilatesboll, knäböj, jämfotahopp över stepbräda och lite annat smått och gott. Jag har ont i rumpan idag 🙂 blir något cardio inriktat idag, hemma, eller kanske yoga? Det vilar en lätt lathet över mig idag så till gymmet lär jag inte komma, men träning ska det bli ändå! 🙂

  Ha en jättebra dag!

  1. Hahahha, Jessica! Underbar mening (Vilar en lätt lathet..) LOVE IT! Njut av träningsvärken:) Jag har också tokont i mina triceps. Ha det bäst!

 3. Ann-Louise skriver:

  Jag är sååå imponerad av dig, att du tar dig upp så tidigt! Jag har släpat mig ur sängen i snart två veckor… Det får bli tidiga kvällar nästa vecka när Stor är borta! Igår blev det yoga m Jillian, jag är stel i rygg och nacke så jag borde kanske ha tagit en annan yoga med mer stretch men men, jag gillar Jillian, det blir liksom lite styrketräning samtidigt som yoga. Idag är det cardio som gäller.
  Ha en bra dag! Kram

  1. Håller med, gillar också Jillian yoga. Mer göra och mindre tid att tänka:) Stretch och värme för nacken kanske? Massera dig själv med tennisboll? Det gör jag nästan varje kväll i soffan. Vad blir det för cardio?:) Kramen!

   1. Ann-Louise skriver:

    Det blev en HIIT med ChaLean, från Turbofire. Det var första gången jag gjorde den så jag såg nog lite rolig ut…;) Sen blev det en (kort) pw för att hämta cykeln på jobbet och cykla hem.

    1. Det vet jag inte vad det är, ska googla:-) Kram!!

     1. Ann-Louise skriver:

      Kolla på teambeachbody.com under Fitness programs, Turbofire 🙂
      Jag fick en dvd från en släkting i USA som jag provar, är inte bäst på koreografi men jag kanske lär mig…

      1. Tack:) Jag kan inte heller göra koregrafi/dans mm, är som en elefant:)

      2. Wow!! Ser helt galet ut!!! Berätta mer när du är redo:-)

 4. Anna B skriver:

  Tränar styrka efter lunch, hemma eller på gymmet beroende på barnens humör. Skulle vilja springa men har ingen barnvakt så det får bli under helgen. Hyggligt väder här ändå men det är KALLT det är någon ny luft nu. Hög, höstlik. Härligt om det hade varit september men jag kan gärna ta ett par veckor sommar till.

  1. Jag var väldigt trött på värmen så jag är lite nöjd men förstår om du blir besviken.. Vi bor ju i ett värmehål.. Hoppas att träningen blir kanon! Jag ska springa lördag och hoppas på pigga ben då efter fredagens popcorn:) Kram

 5. beatatjata skriver:

  4.15?! Tidigare än vanligt eller? Jag undrar hur jag ska komma upp till 05…

  1. Det har varit tungt denna veckan:-( Semester i dec, längtar!!

   1. beatatjata skriver:

    Härligt, vart ska ni då?

   2. beatatjata skriver:

    Inte härligt att det var tungt denna veckan förstås… Vi får planera in powertalk!

    1. Det ser jag framemot:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s