Byte till 50/50:-)

Godmorgon snyggingar!
Morgonens pass är avklarat, ben, rumpa och core.

Första jobbveckan med lugnare tempo är snart klar och nu startar utmaning nr 2. Effektiv planering med att nyttja tiden rätt. Vissa dagar har jag mer tid (jobbar lokalt, helg mm), vissa dagar startar tidigt och slutar sent och sedan har vi så klart jobbresor.

Jag lämnar nu varannan dag styrka och varannan dag cardiokonceptet till förmån för 50/50 konceptet. I snitt så blir passen 50% styrka och 50% cardio men fokuset blir rätt pass på rätt dag:-) Ex en Sthlmsdag med tidig start kan bli 30 min intervaller eller ett armar/axlarpass. En lördag morgon passar ypperligt för längre cykelpass eller benpass.

Dagens pass var 8 övningar i superset och i 4 set. Svettig avslutning på crosstrainern i pulszon 2, dagens pass tog 80 minuter…

Nu jobb och senare i dag är det frisörbesök och fredagsmys:-) Häääärligt! Vad händer hos er?

20130802-073320.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Härliga fredag! Mycket på jobbet idag så dagen går nog fort 🙂

 2. Jessica skriver:

  Härligt med lång fredagsträning! 🙂 latheten som vilade över mig igår resulterade i en ”lufsrunda” (med andra ord vääääldigt långsam jogg). Träningsvärken sitter idag i framsida lår och jag går som en stel anka 🙂 tror inte jag hinner till gymmet idag med en massa familjeåtaganden men vädret är fint och något ska jag få till! Avslutning med bus i poolen med syskonbarn. Det kan man kalla helkroppsträning!!

  Ha en grym fredag!

  1. Det låter härligt, Jessica:) Hoppas att du får det riktigt bäst!! Kram!

 3. Pia skriver:

  Tidig morgonträning på gymmet idag. Bröst/triceps/axlar i superset. Effektivt och bara så härligt! Väntar nu på att maken ska komma från butiken med kött som vi ska grilla. Tokhungrig, har varit hela dagen. Det märks att jag gymtränar igen, mera hungrig då…
  Härligt med frissabesök, jag skulle verkligen också behöva… Köpte en burk färg som jag ska slänga i håret nån dag, brukar vara lång kö till min frissa.

  Fredagsmys med lite godis bli det nog. Har inte fuskat just alls i veckan. En halv kanelbulle åt jag igår och några godisar som sonen bjöd på. Han kom hem från lägret igår. Ha en fin kväll! Kram!

  1. Låter härligt alltihop:-)!! Vi har samma regler för alla i familjen så idag är det popcorn. Imorgon tänker jag mysa på glass:-) Så glad att du är tillbaka!! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s