Rekordträning

Hej alla härliga!!

Står på crosstrainern och skriver detta, effektiv tid:-)

Idag skulle jag egentligen sprungit men igår bestämde vi att vi ska cykla MTB i Ockelbo så det kändes dumt att springa före det. Jag blir så himla trött efter löpning:-) Så springandet blir imorgon istället och dagens pass blev bröst, rygg och mage enligt bilden. 4 set av allt.

Före jag gick in i gymmet så sa jag till maken att nu har jag tränat 4 veckor i sträck förutom 4 dgr vila för 2 veckor sedan, kanske kroppen blir trött snart? Väl in i gymmet så var jag starkare än någonsin; plus 6 armhävningar och plus vikter på mycket, växte ur nya maskinen på latsdrag (måste beställa nytt viktpaket) Starkaste Lotta EVER:-)

Nu blir det frukost, skriva ut Pernillas MTB kartor, packa vatten och grejer, lasta på cyklarna och dra iväg.

Önskar er bästa härligaste dagen!!! Kram
Klippte mig igår, nu ser jag mer välordnad ut igen:-)

20130803-084137.jpg

5 kommentarer Lägg till din

  1. Pia skriver:

    Härligt starka, fina Lotta! Glad för dig. Sitter i bil på väg till Pargas, det ligger nära Åbo. Vi ska till min kusin och hennes familj. De har segelbåt, så vi ska ut och segla. Härligt! Vädret kunde inte vara bättre. Eller jo, det kunde blåsa lite mera för att kunna segla 😉 Vila från träningen idag.

    1. Tack fina Pia!!! Hoppas att du får det bäst idag!! Kram

  2. Heja dig, grymt!!!

  3. Ann-Louise skriver:

    Härligt jobbat!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s