9 svettiga km i värmen

Galet varmt idag!! Sprang i alla fall mina 9 km och på min hittills bästa tid (jag är i nivå med en tjock tax i hastighet)

Nu är det frukost och träningsplanering. Ska synka träningsklockan och kolla vad den säger om training load och om jag behöver vila eller inte:-) Min så kallade ”ande i klockan”.

Tränar ni? Idag blir det trädgårdsfix och regndans!!! Skrivet i efterhand: Klockan sa vila så ingen träning imorgon..

20130804-084129.jpg

12 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Härligt! Vad duktig du är! Min tanke var också löpning i morse, men då vi var på sen middag går med en del vin mm och det höga värmen nu spar jag det passet. Det blir dessutom cirkelträning i trädgården i kväll så jag har inte så dåligt samvete .. ;). Blir sol & bok nu på förmiddagen istället. Ladda för första arbetsdagen i morgon!
  Kram 🙂

  1. Härligt med cirkelpass, du är så cool som kör det med grannarna:) Jag ska till Sthlm i veckan så nu kör det igång på riktigt… Kramen!

 2. Jessica skriver:

  Jag är imponerad att du orkar i värmen! Jag tycker redan det är för varmt för en promenad! Jag äter ägg och surdegsbröd ute på altan och funderar på träningen. Har ett irriterat öga och med tanke på att alla i min närhet har eller har haft någon form av ögoninflamation och jag har en fullspäckad vecka framför mig så.. Gym eller inte? Känner mig plufsig och osmidig så det skulle säkert göra gott på den fronten men till vilket pris? Nej, bu efter att ha skrivit av mig här så har jag bestämt mig – inga intervaller. Test av ny yoga video och/ eller promenad. Hälsan går före fåfängan 🙂

  Ha en härlig dag! Och jag blir nyfiken- regndans??? 🙂

  1. Så satans trött på värmen efter såhär varmt non stop i MÅNADER utan regn och svalka, idag tänker jag dansa runt och vifta med allt jag kan för att få hit regn och rusk:) Heja dig med bra val:)!!! Kram!!!!!!!!!!!!

 3. junitjej skriver:

  BRA JOBBAT! Tack för en inspirerande blogg!

 4. Ann-Louise skriver:

  Duktig du är!!! Och absolut inte för tung för att springa, det är värmen! Jag skulle ha tränat igår (söndag) men efter cykelturen blev det matlaganing och så packade vi det sista till min stora älskling (som nu är på väg på sin resa) och så ville jag vara nära henne så mycket som möjligt. Tänkte nästan fråga om hon ville sova i vår säng, ha ha. Hade tagit ledigt några timmar idag för att skutsa henne till bussen så jag tränade nu på morgonen istället, skönt att ha det gjort!
  Ha en bra dag, första dagen på jobbet! Jag har sällskap av Liten idag 🙂

  1. Mysigt! Jag är på jobbet utan gullunge och hade gärna velat ha honom här.. Ska se om jag kan övertala honom att följa med någon dag i veckan. Idag har jag vilodag och det är trist men nyttigt:) Du är en fin mamma (L)!!! Njut av gullisen! Kram

 5. beatatjata skriver:

  Jag vill veta tiiiiiden!! 🙂

  1. 58 min på 9,1 km. Jag är generad över hur långsam jag är….

   1. beatatjata skriver:

    Fantastiskt ju! Jag sprang sju km på den tiden. Förra året. Sen har jag inte vågat prova igen 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s