Söndagscardio

Godmorgon!

Vaknade till lite blågrå dag, det hänger inget regn i skyarna men solen skiner inte. På dagens schema stod det racer 34 km och jag valde mig långärmad tröja och vindjacka för första gången på länge, stark färg på jackan så att jag skulle synas ordentligt. Hela vägen runt så fantiserade jag om varmt bad, så det ska jag ta direkt efter frukost. Göra pedikyr, ansiktsmask och hårinpackning = perfekt söndag:) Ikväll ska gullisen till pappa så att han slipper gå upp tidigt när vi ska till jobbet imorgon, så då passar vi på att gå på bio och äta Gävles godaste räkmacka…

Igår fick jag med mig gullungen till Högbo Bruk, vi körde Gävles backigaste spår (7,5 km spåret) och sprang i alla upp och nerförsbackar och gick resten. Kanonbra träning för oss båda:) Vi mådde båda bättre i kropp och själ efter det.

Hoppas att ni får en riktigt härlig söndag! Kram

20130811-091902.jpg

20130811-092937.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Therese skriver:

  Mys pys söndag!! Mår gullungen bättre? ❤ Jag är mycket piggare nu, HB är uppe i 127 men ff är reserverna låga så nya prover om 2 mån. Men så skönt att kunna träna hårt igen utan att "gå in i väggen".

  1. Japp, nu mår han ok. Håller tummarna att testerna går kanon, Therese! Superkram på dig!!

 2. Jessica skriver:

  Vilken mysig helg det blev trotts allt! 🙂
  Gym igår, hemmaträning idag, men lite senare – tror det blir yoga.

  Ha en toppen söndag!

  1. 🙂 Härligt! Borde yoga men får inte tummen ur.. Kramen

 3. Ann-Louise skriver:

  Kul med bio, hoppas han mår bättre efter helgens mammamys! Visst är det sjukt jobbigt när de inte mår bra?!! Jag har varit på fotbollsmatch i både sol, regn och åska… Nu är det bara tvärgrått och trist! Laddar för ett träningspass, styrka tror jag det får bli, och 3 härliga lediga dagar!!! Mys med Liten imorgon då fritids är stängt och på måndag natt kommer äntligen Stor hem 😀

  1. Tokjobbigt AL. Jag tycker det är så himla tufft att stå bredvid.. Glad för dina härliga lediga dagar. Jag åker till Sthlm för långa dagar istället.. NJUT av dina gullisar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s