Anden i klockan har talat

Det är väl ingen nyhet att jag springer med en Polar RCX5 klocka med GPS, jag använder den faktiskt för all sorts träning. Den lär känna mig och har koll på hur jag mår och hur jag presterar. Det är också denna jag använder för att kolla så att jag inte blir övertränad och även uppskatta hur hårt jag får köra nästkommande pass; redo att träna hårt, undvik högintensiv träning eller inte träna alls. Om jag har haft ett väldigt intensivt pass så försöker jag alltid få till ett recoverypass som kanske bara är en promis eller cykling i pulszon 1 eller max 2.

Dagens löpning 7,5 km med väldigt mycket branta backar var utmanande och skitjobbigt och det kan man lätt se i klockan:)

Lop

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s