Veckans sista pass

Igår var jag trött i kroppen hela dagen efter morgonens pass. På eftermiddagen åkte vi ut till Bönan och fikade (medhavd kesella) och gick en promis på 30 minuter. Kroppen mådde lite bättre efter det:-)

Efter grötexperimentet igår så fick jag mersmak. Ska prova att göra proteingröt för 3 dgr så att jag bara kan värma på morgonen.

I kommande vecka så har jag 4 dgr i Sthlm med övernattning 2 nätter, så idag blir det mer fokus på både mat- och träningsplanering.

Nu blir det frukost, ansiktspeeling och fuktmask och pedikyr:-) Vad gör ni? Kram

Armar, axlar och mage – 4 set och alla övningar kördes omväxlande två och två
Triceps extension kabel
Stående hantelcurl
Triceps pressdown
Mountainclimbers i TRX
Dips i bodypressdipbar mha gummiband
Axelpress m stång
Omvända crunches på bänk
Lateral raises kabel
Sidplanka m rörelse (knä möter armbåge)
Planka m knä möter armbåge)
Avslutar med 30 min crosstrainer pulszon 2

20130818-082330.jpg
Nya träningsbyxor från Better Bodies:-)

14 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Jag sitter och försöker ta till mig Littas-ultimata-planering-för-att-jobba-borta-en-vecka 🙂 denna vecka är lugn men sedan väntar en intensiv höst med hotellnätter och helgjobb- jag ser fram emot det! Men det är mycket som ska passas ihop.. Idag blir det gym – överkroppspass eller ett rent konditionspass.. Det borde vara ett överkroppspass men jag fick en längtan efter att bara köra på och svettas- typ bara springa, springa, springa. Men vi får se – det viktigaste är att det blir något 🙂

  Ha en superskön söndag! Avis på din spa känsla!

  1. Jessica skriver:

   *lotta 🙂

  2. Springa springa springa låter härligt!! Kör på det:) Utmaningen med resor är maten som serveras emellanåt… Ibland funkar det bra och ibland kan man börja gråta; vitt ris med friterad kyckling och majonnäs som exempel:) Hoppas att passet blir kanon idag! Jag ska också packa för veckan så jag måste tänka igen maten:) Kramen!!!

   1. Jessica skriver:

    Det blev en kombo av springa, springa, springa som uppvärmning och sen ett flåsigt överkropp/bål pass – ibland får man till det bästa av båda världar 🙂

    För mig just nu känns nästan träningen svårare att få till då jag inte vet hur jag kommer att bo etc. Promenera kan man ju alltid göra – jag är ju ingen långdistanslöpare men lite intervaller kanske? Och plankor och squats på ett trångt hotellrum någonstans 😛 jag resonerar som att äta måste jag ju göra oavsett vad som serverad och en dag här eller där spelar ingen roll. Men en vecka utan sin egen mat mår man ju inte bra av – så är det ju bara. Men jag fortsätter inspireras av dig! 🙂

    1. Jag förstår utmaningen, Jessica:) Fast jag oroar mig mest för maten ändå:) Du kommer att fixa det! Kramen!!!

 2. Anna B skriver:

  Jag njuter av en vilodag som innehåller fika hos grannarna om en stund och besök av goda vänner i eftermiddag.

  Försökte ta formbilder för en stund sedan och bad treåringen om hjälp haha, hur tänkte jag där? Suddigt och snett:) Badrumsspegeln i vårt tillfälliga boende är så himla liten men det får duga så länge.

  Fnular lite på ett nytt upplägg med tre-split. Hmmm… tänka, tänka, roligt , roligt:)

  kram

  1. Formbilder!! Vad kul! Hoppas att du blev nöjd med det du såg!:) Kramen!

   1. Anna B skriver:

    Mkt nöjd:)) Har haft en riktigt bra träningssommar som har gett fina resultat trots (eller tack vare?) att jag har varit liberalare med gottigheter än vanligt.

    Är det där byxorna sköna förresten? Jag behöver ett par långa tights och funderar på BB. Kram

    1. Grattis!!! Glad för dig!!! Kanonsköna gymbyxor men inte att springa i… Heja dig:-) kramen

 3. Maria S skriver:

  Hej, precis haft 6-årskalas för dottern. I skolans gympasal med ett helt gäng barn. Kul men lite seg nu. Är väldigt glad att jag gick upp tidigt och sprang mitt långpass imorse. Två tankar med tidigt pass, skulle vara för trött nu på em och måste vänja kroppen för tidiga mornar. Imorrn börjar allvaret igen, men jag är så redo för det 🙂 Kram

  1. Barnkalas är intensivt:) Förstår hur du känner det!! Skönt att du är redo för jobb, då har man haft lagom lång semester:) Kram

 4. Ann-Louise skriver:

  Styrkepass i morse, bara två cirklar för sen var det full fart hela dagen. Plocka/fixa det sista med tårtan, städa av (igen) och sen till kyrkan. Stor konfirmerades idag. Sen mat och fika hos oss och sen var det bara disken och dammsugning kvar… Körde lite mer än en halv yoga dvd för avkoppling/stretch före middagen. Nu är det te och sen ska Liten stoppas i säng, första skoldagen i ny skola i morgon. Jag passar på att ta lite sovmorgon så jag kan följa med henne dit när skolan börjar, (kl 8.00) vill inte köra hårt med morgonfritids första dagen…
  Ha en trevlig kväll!! Fina byxor, visst är det roligt med nya kläder? 🙂 Kram

  1. Pust vilken dag! 🙂 Härligt att du kan följa med imorgon… Guld värt! Jag gick ensam i skogen i 2 timmar idag, det var som meditation.. Kraaaam !

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s