Pussel med fluff

Hej kompisar!!
Det har varit tyst från mig i veckan på bloggen.. Tuffa långa arbetsdagar, sovit kvar för kvällsmöten mm.

Jag har följt träningsplaneringen:
Måndag -axlar och armar
Tisdag – 7,7 km jogg i Kista (bilden med tornet)
Onsdag – ben och rumpa i gymmet
Torsdag – 9 km tung jogg (bilden med landsväg)
Fredag – bröst och rygg

Min kropp har lagt på sig 3-5 kg vätska sedan 2 veckor tillbaka, inte alls roligt. Alla tips mottages tacksamt på lösning…

Energin har dock varit på topp, ätit bra mat, bakat choc chip cookies till familjens lördagsgodis, dubbel sats av fröknäcke mm. Passade samtidigt på att baka en Quest choc chip bar i ugnen, blev perfekt konsistens i mitt tycke, men denna baren är i sötaste laget för mig… Provade Quest med smak av hallon och vit choklad igår, en pytteliten bit men den verkar ok:-)

Berätta vad som händer hos er!! Och tipsa om mitt vattenproblem, snälla:-) Trevlig fredag!!

20130816-071842.jpg

20130816-071849.jpg

12 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Själv blir jag ju vätskefylld när jag jobbar mycket, stressat och tränat för mycket men det där är ju individuellt. Måste nog komma på Varför innan man kan hitta en lösning tänker jag?

  Själv ska jag iväg till gymmet idag – blir lätta vikter och något allround pass. Fick kram i BÄGGE skinkorna i onsdags då det hade blivit lite mycke fokus på den muskeln (omedvetet då jag inte tänkte på att kettlebell svingar och rodd faktiskt också aktiverar min redan supertrötta rumpa :-P) så igår vilade jag. Idag är det påt igen!

  Ha en fin fredag!

  1. Du är bra på att lyssna på kroppen:) (Förstår att du menade kramp och inte kram, hahahaha) Jag gick upp över 3 kg på 2 dagar när livet var lugnt, exakt samma mat och träning så jag blir lite fundersam. Drömmer om att jag är gravid på nätterna för jag känner mig så stor.. Ha bästa dagen!

   1. Jessica skriver:

    Hahaha vad bra att du förstod det! 😉
    Jag känner igen mig i det där – har haft samma drömmar och känsla och tagit åtskilliga graviditetstest trots att de knappast varit möjligt att de skulle visa positivt, men känslan av att magen blir större och större, tar i skrivbordet och byxorna inte går igen… Usch. Och så tänker man att Alla Andra tror att man är typ höggravid. Men för mig är det också mycket hormonellt med minipiller som påverkar, för höga serotonin halter och ämnesomsättning som går fort ibland och långsamt ibland. Sånt man inte kan göra så mycket åt mer än att förebygga genom okej kost och träning. Men ett par gånger om året blir jag så där ”gravidsvälld” och får panik, men jag försöker lära mig leva med det 🙂 jag är ju faktiskt både fin och vältränad ändå- och det är du med 🙂

    (Ps. Måste du springa och kissa mycket också eller är det bara känslan? Ds.)

    1. Jag går upp 1 kg om dagen typ, och springer inte och kissar. Jag har nu ökat dosen med vatten och grönt te och hoppas på bättring:) Kramen!

 2. Anna B skriver:

  Trist med vatten:( Jag brukar bara äta det som jag vet är bra för mig. lita på det och försöka att inte stressa upp Mig. man blir ju av med fluffet så småningom men det är svårt att komma ihåg det ibland… Kanske är jag extra noga med att dricka mycket förresten och kanske promenera mer än vanligt.

  Ska strax gå på ett möte som är lite viktigt och pirrigt och jag hoppas att det går bra.

  Träning hemma med kidsen i em, vad det blir beror nog på hur mötet avlöper… Kram

  1. Ok, håller tummarna för dig, Anna:) Berätta hur det går! kramen!

   1. Anna B skriver:

    Mötet gick bra:)) Med lite tur kan det leda till ett nytt jobb i riktning mot ett långsiktigt mål! Håller tumarna och skulle bli så glad om det blev så. Får veta om jag är aktuell inom tre veckor…

    Träningen blev ett helkroppspass i tre sektioner på gräsmattan i eftermiddagssolen med två nöjda stojiga barn som lekte någon slags lejonlek.

    Livet alltså, ibland är det så fint att man får ont i hjärtat.

    1. Vad fint, Anna!!!! Att känna tacksamhet är mäktigt! Håller tummarna! Kram

 3. beatatjata skriver:

  Drick mycket vatten – och grönt te! Mer vätska ska väl rensa ut gammal vätska… Jag blir inte så himla svullen av mig så jag vet inte 🙂

 4. Ann-Louise skriver:

  Ja, vatten är nog bra att dricka mycket men det tror jag du gör? Tyvärr har jag inga andra bra tips, stressa lite mindre (lättare sagt än gjort)… Ha en bra helg! kram

  1. Tack fina AL:) Superkram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s