Snabbt och effektivt

September verkar vara lika med höstväder. Vackert, kallare och mörka morgnar och kvällar. Igår bar vi in delar av utemöblerna, eftersom vi bara använder de på baksidan nu.

Idag kommer gullungen = bästa dagen. Jag gjorde mat för veckan igår; 3 portioner gröt, kållåda med potatis och broccoli till lunchlådor, fisksoppa och nötgryta till middagar. Nu kan jag fokusera på läxläsning och mys på kvällarna istället.

Passet nedan körs utan vila, 5 min uppvärmning och 30 min tog cirklarna.

Dagens pass armar, axlar och bål – 4 varv – vikter så jag klarar 10 reps ca
Cirkel 1
Triceps extension (rep över huvud)
Hantelcurl
Axelpressar med curlstång
Hugga träd rörelse m kabel

Cirkel 2
Dips med fötter på bänk
Triceps pushdown
Lateral deltoids
Planka med fötter i TRX, båda knäna mot bröstet och ut igen
Hammarcurl

Avslutade med 15 min crosstrainer pulszon 3.

Nu ser vi till att få bästa dagen, eller hur?! Kram

20130902-055903.jpg

8 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Åh, vad jag behövde din härliga energi just idag. Har en tuff dag framför mig och bestämde mig för att börja den Lotta-style med träning i gryningen. Ett tufft och bra tabatapass och nu känns det som att man har en tjuvstart på dagen oavsett hur det går med det jag har framför mig. Kram!

  1. Håller tummarna, Anna! Berätta hur det går och hur du mår sedan.. Superkram!!!

   1. Anna B skriver:

    Ah, det gick bra ändå men jag var frustrerad när jag kom hem och körde ett till pass, bröst/axlar. Nu är jag helcool;)

 2. Emma L skriver:

  Jag är så nyfiken på gröten du gör i förväg. Är det verkligen gott?!? Äter du den kall?

  1. Det är ju godare med varm gröt men jag prioriterar tiden på morgonen. https://fokuseradenergi.se/2013/08/24/harliga-havregrynsgrot/ Dagens gröt var kanongod:) 3 portioner gjordes på 2 dl havregryn, 1 dl råggryn som kokades i 2 dl vatten. Efter 1-2 min hällde jag i 3 dl äggvita, 3 msk pumpafrön, 2 msk solrosfrön, 2 msk linfrön och massor av kanel och lite salt. Jag äter den ljummen (tar ur den ur kylen direkt när jag vaknar så den hinner bli ljummen tills jag äter den) med äpplemos… kramen!

 3. Ann-Louise skriver:

  Härligt med gullungemys! Jag måste bli bättre på det på vardagarna, minska ner på dessa måsten och vara mer närvarande. Tiden går så galet fort, jag hinner inte med! Bäst att passa på att umgås medan de vill ha en nära… Kram

  1. Olika åldrar ger olika möjligheter. Jag njuter just nu, vi är så nära varandra:) Superkram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s