Lördagscirklar med kuddavtryck och 5:2

Härliga lördag! Vaknar utsövd och groggy efter 9,5,timmes sömn, tur att jag planerade passet igår på dagen. Kvällen gick åt till middag på stan med älsklingen och sedan bio.

Före jag beskriver dagens pass så vill jag tacka alla vettiga bloggare som lyfter ämnet med alla galna dieter. Om vi inte passar oss så uppfostrar vi snart en hel generation med ätstörningar. Jag har mina utmaningar och mycket kommer nog hemifrån med en mamma som kallade mig tjockis emellanåt och en pappa som bara åt en gång per dygn för att inte bli tjock…

Cirkelpass – rygg, bröst och bål – 4 varv
Cirkel 1
Chins
Bänkpress
Hopprep
Mountainclimbers i TRX
Kabelflyes

Cirkel 2
Sittande kabelrodd
Breda latsdrag
Ligga på rygg på bänk, raka ben upp och ner
Mountainclimbers i TRX

Cirkel 3
Armhävningar i redcord (typ TRX men bättre handtag)
Planka där armbåge möter knä

Avslutar med 20 min crosstrainer.

Nu ska jag försöka övertala maken att vi ska till Ockelbo på deras hälsodag:-) Vad gör ni? Kram!!

20130831-092850.jpg

20130831-092857.jpg

7 kommentarer Lägg till din

 1. mariasohl skriver:

  Håller med, varför går folk på allt. Äta bra mat och röra på sig mer, ska det vara så svårt. Idag vilar jag, tränat bra i tre dagar. Börjar bli lite pirrig inför nästa veckas Tjejmil, har ju löptränat hela sommaren för detta lopp. Kram

  1. Ska bli roligt att höra om ditt lopp efteråt:-) Någon speciell uppladdning? Kram

   1. Maria S skriver:

    Sprang igår sista längre passet. Nu blir det lite lättare jogg och lite styrka för överkroppen under veckan. Blev väldigt snorig efter löprundan igår men bättre idag. Kram

 2. Anna B skriver:

  Ja, jag blir också helt matt av 5:2 hysterin. Det är verkligen helt vanvettigt vad mycket medieutrymme det har fått.

  Körde ett helt ok benpass i morse. Först var jag seg och darrig men till slut fick jag bra tryck och umpf. Skönt att avsluta passet med den känslan:)

  1. Bra, Anna!;-) Glad för dig!!!:-) kram

 3. Jessica skriver:

  Som jag nämnt tidigare så håller jag på att bli tokig på alla på jobbet som gått på denna svält-pakt. De är som anorektikerna- ger varandra tips pm hur man ska orka vara hungrig. Usch, jag ryser!

  Låter som ett härligt pass Lotta! Själv körde jag intervaller på löpbandet och sedan två ben cirklat- härligt! Ett gott grillspett med tzatsiki, ett glas iskall cola (min akilleshäl) och kaffe med ett par chokladpraliner till efterrätt. En heeelt okej lördag! 🙂 hoppas din var lika bra!!

  1. Låter toppen:-) Vi åt kyckling med grönsaker + Ben and Jerrys:-) Kramen!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s