Bättre rumpa med BB?

Sovmorgon till 5.50 idag. Välbehövligt… Sista dagarna har tagit på krafterna, igår när jag kom hem så gick jag rakt ut i skogen en timme… Åt blåbär och njöt!!

I soffan planerades dagens ben/rumpapass som ni ser nedan. Jag ändrade lite idag och körde med sandbagen som vikt i alla sådana övningar. Uppvärmning 5 min, cirklar 42 min + 15 min CT..

Vad tror ni att jag tröstshoppade på vägen hem igår? Det är inte de snygga byxorna från Better Bodies jag har på mig…. 🙂 Nedan ser ni passet utskrivet och förklarat..
Kram på er!! Lotta

Cirkel 1 – 15 reps – 4 varv
Sumosquat med fötterna på 2 bänkar med sandbag
Rumplyft med rygg på golvet och fötter på bånk, sandbag på låren
Planka med händerna på bosuboll, vicka efter klockslag 12-9-6-3
Utfall med sandbag i händerna

Cirkel 2 – 15 reps förutom hopprep och knäuppdrag – 4 varv
Hopprep 50
Squat med pilatesboll bakom rygg mot vägg
Rumpkabeldrag
Ligga på rygg, raka ben upp m pilatesboll mellan vader, rakt upp och ner
Häng i bar och knäuppdrag

15 min crosstrainer pz2

20130829-071658.jpg

13 kommentarer Lägg till din

 1. Anna skriver:

  Jag älskar byxorna. Vart kan man köpa dessa?:)

  1. Jag har köpt mina på Gymgrossisten.se eftersom de har mest roliga presenter i paketen:) Men de finns på sportkost.se och mmsports.se också:) Hur trivs du?? kramen!

 2. Maria S skriver:

  Verkligen jättesnygga byxor och skönt pass. Jag vabbar idag, nu har hösten kommit känns det som Vi hann gå 1.5 v innan det var dags. Träningen blir ikväll med granntjejerna. Tror jag ska putsa fönster när lilleman kollar film. Kram

  1. Låter som en bra dag:) Jag gillar hösten (och alla årstider), njöt i skogen igår och bara andades:) Snart kan jag tända brasa igen.. Hoppas att träningen blir kanon idag!! kram

 3. Ann-Louise skriver:

  Härligt med skogen 🙂 Snygga byxor! Vad shoppade du mer??? I lokalen där jag yogar (har gått två ggr) säljer yogaläraren kläder från DOM och ett annat yogamärke. I kväll har hon visning av höstens nyheter, är lite sugen på att gå dit och kolla… Yogan igår var mycket för att öppna höfterna, det kan behövas kan jag tala om 😉
  Ha en fin dag! Kram

  1. Yoga är tufft för oss stelisar:) Berätta om du köpte något sedan:) Berättar om vad jag köpte så fort det kommer:) Kramen!

 4. Jessica skriver:

  Sitter fortfarande och funderar på vad det blir för träning idag- funderar på att bygga lite mer ett tag? Verkligen öka vikterna och pressa. Men vi får se 🙂

  Ha en toppen dag!

  1. Spännande med nya planer:)!!! Jag brukar ändra om var 8-12 vecka av ren tristess:) Berätta hur du tänker sedan:)

   1. Jessica skriver:

    Jag ligger nog lågt ett tag till – just nu njuter jag av att träna det som lockar för stunden. Visst vill jag ha mer resultat men inte till bekostnad av att jag nu kan njutningsträna, blanda svettiga cirkelpass, tunga styrkedagar och hjärnrensande cardiopass. Men jag kanske känner annorlunda imorgon 🙂

 5. Pia skriver:

  Snygga tights! Har sneglat på dem, kanske borde ta och beställa ett par. Hur är de i storlek? Kramen!

  1. Du ska nog ha XS… Kramen

 6. Anna B skriver:

  Jag beställde ett par likadana Nike som jag har sedan tidigare förresten. Jag behöver ett par ytterligare att springa i nämligen men nu blev jag sugen på de här igen.. Ahhh.

  Min träning blev helt förvirrad idag. Planen var att köra mitt eget bröst/axlar på gymmet först och sedan instruera/träna tillsammans med en granne. Men jag hade blandat ihop dagarna, det är imorgon som vi ska träna ihop så då tog jag en snabb löprunda + förkortat överkroppspass istället. Har vilat från löpning en vecka för att se om ömheten i hälarna ger sig. Idag var jag smärtfri, sprang på en skogsväg ca 25 minuter och jag hoppas att det känns ok imorgon. Kram!

  1. Härligt Anna! Håll dig borta från asfalten ett tag… Jag skulle INTE springa i dessa byxor .. Då föredrar jag stadig resår i midjan:-) kramen!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s