Jobbdagar och jobbmat

Hur ni med maten nu när jobblivet är igång igen? Det är en utmaning att hålla maten kall en hel dag även om jag använder Frozzypack.

Såhär såg gårdagen ut:
BCAA och kaffe före träningen
Proteinshake och riskaka efter träning
Proteinhavregrynsgröt (recept under frukostar) gjord i söndags med lättsockrat äppelmos och kanel på tåget
Broccoli, brysselkål, rödbetor (från söndagens ugngrönsaker) med pulled pork och lite senap (åts i möte)
Questbar på tåget hem
Hemmagjord hamburgare m stekt ägg, protein hamburgarebröd och massor av grönsaker

Förutom ovan så bär jag runt på min vattenflaska överallt… Dagens lunch tar jag ur frysen nu på morgonen så får jag lite hjälp med kylning:-)

20130828-054843.jpg

20130828-054850.jpg

5 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Förra veckan var sanslös, det blev utemat fyra dagar av fem luncher… Beroende på lathet och dålig planering. Är inne in någon sorts ”jag-hatar-att-laga-mat” period och tyvärr är sambon inte heller någon glad kock. Den här veckan har i alla fall börjat bättre och jag har ju tillgång till både kyl och micro på jobbet.
  Ha en bra dag! Kram

  1. Det är gott att äta ute också ibland. Förra veckan bodde jag kvar och åt ute varje dag också… Kramen!

 2. Jessica skriver:

  Har ju nästintill alltid tillgång till kyl då inga problem där. Släpar rätt många burkar med två mellisar och lunch och ibland något mer om jag ska jobba sent. Ofta så ligger det tyvärr möten vid mellis-tid och idag var schemat packat på förmiddagen (hade till och med dubbelbokat mig!). Men som tur var så är många bra på ”fika” vid större möten. Jag fick smita tidigt från ett möte men han rycka åt mig en to-go kaffe och grov smörgås med ost och grönsaker som inhalerades springandes till nästa möte 🙂

  1. Jag känner igen mig:-) Kram

   1. Jessica skriver:

    Jag är bara så otroligt tacksam att det faktiskt oftast är smörgåsar (och Helt okej sådana inte bara tekakor liksom) och inte vara bullar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s