2 kommentarer Lägg till din

  1. Therese skriver:

    Tack Lotta, du har rätt – jag bör (läs SKA) vila ikväll. Håller nu på att steka proteinpannkakor med äpple och kanel för att ha med mig i Frozzypack till sjukhuset i morgon. Det bjöds nämligen på mackor till lunch. Fixar jag bara kosten dessa dagar så blir det inte lika lång väg tillbaka. Mina tankar förr när jag var sjuk eller så var:”Ähh, det är väl skitsamma om jag äter den här pizzan, chipspåsen, dricker den här 1.5 liter läsken jag är ju ändå sjuk och tar tag i det när jag blir frisk igen….” Inte undra på hur jag såg ut. 🙂

    1. fokuseradenergi skriver:

      Therese, vad stark du är!!! Du ser en utmaning och tar kontrollen, jag är imponerad! Jag ska tänka på dig imorgon, håller tummarna att allt går jättebra! Massor med kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s