Fantastiska lördagsmorgon i hemmagymmet

Efter fantastisk vecka men också en av de mest intensiva veckorna i Lotta-minne så landade jag igår i soffan med familjen, en komedi och popcorn. Såååå härligt!

9 timmars sömn och popcorn i kroppen kan göra under för ett träningspass:-) Ni som följt mig från bloggstarten har säkerligen hört mig prata om brist på synliga muskler på armarna, och i veckan så fick jag ”plötsligt” en liiiten definition (triceps). Jag valde att föreviga det medan jag drack min espresso före passet:-)

Hur mår ni? Vad händer hos er? Kram!

Armar, axlar och sida mage – 10-15 reps – 4 varv
Cirkel 1
Agility stege 3-4 varv, enbenshopp, dubbelhopp mm
Tricep extension i kabel
Axelpress m curlstång
Hugga träd med kabel
Hantelcurl

Cirkel 2
Dips i bar (japp! Nu kan jag:-))
Tricep pushdown
Lateral deltoid raise kabel
Hammarcurl
Magrulle åt sidorna

Cirkel 3
Pullup excentriska, hoppa upp och hänga kvar mitt i nedgången och fortsätta långsamt ner
50 hopp med rep

Avslutar med 30 min crosstrainer pulszon 3

20130914-090132.jpg

6 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Supersnygga Lotta!!! 😀 sååå avis på den där kroppen alltså!! Jag har själv oerhört svårt att bygga muskler men tror att jag ska gå in i ett bygga-fokus så alla tips mottages tacksamt!

  Ha en toppen lördag!

  1. Sno Arnold upplägget jag körde? Ligger under Styrketräning:-) Finns även Starting strength som många kör nu. Kosten är jätteviktig… Protein är A och O. Superkramen!!

 2. Pia skriver:

  Snygga Lotta! Jag ser din triceps. Och din snygga mage, avis på den. Du har inga skrynklor eller löst skinn på magen som jag 🙂 Är på landet och njuter av det fantastiska sommarvädret i september. Har rensat grönsaksland, dragit upp de sista grönsakerna och målat ett vedlider. Vila från träningen, det behövs. Snart vedbastu och kanske ett dopp i havet om jag vågar. Middag hos svärföräldrarna. Livet är skönt. Kram!

  1. Låter underbart, Pia!! Vedbastu och bad, jag önskar jag vore där:) Glad att du mår bra! Tack fina för beröm och pepp!! Kram

 3. Ann-Louise skriver:

  Superfina du 🙂 Jag tränade oxå i morse, cirkel för hela kroppen. Nu har vi nyss kommit hem från fotboll och landar direkt i soffan för hockey på tv. Ska försöka få till en pw i det underbara vädret efter matchen. I morgon är det fotboll hela dagen. Kram och ha en härlig kväll!

  1. Tack AL! Låter som en fantastisk dag:-) Kraaaam

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s