Måndag morgon :-) med ett leende

God morgon alla härliga!

Tidig morgon och ganska lång dag idag. (12 timmar) För att förberedda skallen och kroppen så gick jag upp och yogade före tåget i 30 minuter. Jag gjorde solhälsningar och kobra i 20 minuter och avslutade med att stretcha yogastyle för de stora muskelgrupperna och nu känns kroppen varm och medgörlig J

Frukost och sminkning samtidigt och nu är jag redo! Dagens frukost havregrynsgröt med kanel och äpplemos, vitaminer och ett kokt ägg.

Jag har packat många bra mellisar för det är stor risk för sötsug efter en veckas semester; en burk keso med kanel och frukt på förmiddag, extra avokado packad för jobblunchen (kommer på mötet) och sedan blir det proteinshake, frukt och 1 tsk jordnötssmör på eftermiddagen.

Ikväll kommer gullungen och maken är bortrest så vi får eget mys. Läääängtar!!!!

Vad händer hos er idag? Träning, stretch, smaskig måndagsmiddag? Vi ska äta omelett ikväll, har köpt goooda ingredienser, gullisen älskar omelett.

Massor med kramar!!!

14 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Möte på jobbet nu på fm, sen är jag ledig. I kväll tar jag cirkelfys med Friskis, blivit en vana nu på måndagar!
  Härligt att få mysa med gullunge. Ha en bra dag!

 2. Godmorgon! Härligt att du är hemma :-)! Träning klar, intervaller. Ska till tandläkaren snart men först gröt och ägg i godan ro en stund till, njuter av att inte behöva stressa iväg just idag. Det blir nog av det längre fram!

  Middag blir à la family food, maten står på bordet när jag kommer hem eftersom maken är hemma. Köttgryta nånting, jag har inte kollat så noga…

  Ha en underbar dag!

 3. God morgon! Jag administrerar idag, tjejerna har studiedag och nu när svärföräldrarna är på besök behövdes jag inte hemma ;). Träningen blir ett spartan warriors pass och det sen i eftemiddag när familjen är ute på äventyr. Hoppas att du får en bra måndag och kväll med gullungen. Stor kram vännen!!

 4. Ann-Louise skriver:

  Hinner nog inte med någon träning i dag, tyvärr. Var fööör trött i morse för att pallra mig upp… Men jag ska i alla fall iväg och kolla ryggen idag! Jag vet inte riktigt vad han kommer att göra, jag har aldrig varit till honom. Han är ingen kiropraktor, så mycket vet jag, men jag hoppas det blir bra ”ändå”! Känner mig ordentligt trött i hela kroppen och har ont här och där så det är nog mer än välbehövligt!
  Mysigt med mys, då har du något att se fram emot 🙂 Kram

  1. Godmorgon A-L, det är nog bra att du inte körde träning idag om du ska kolla ryggen. Det brukar vara bra att vara lite varm i kroppen men inte så bra att ha tränat musklerna samma dag:-) Hoppas att det går kanon! Kram!

 5. bodycomf skriver:

  Varken träning eller stretch idag, men massage 75 min ikväll!!! Hurra! Färsbiffar till lunch, resterna i matlåda till tis-ons och ikväll blir det kyckling. Hoppas du får en fin dag! Nu ska jag försöka se till att det går att posta den här kommentaren också!! 🙂

  1. Vad skönt att det fungerade att kommentera Helena:.-) kram!

 6. Elgot skriver:

  Välkommen tillbaka! 🙂
  Jag har litet troll med ont i munnen (tandsprickning) så jag får ta det lite som det kommer. Prioriterar sömn och bra mat till alla. Tränar alla dagar jag fått sova ok.
  Kondition och vårkänslor (den bra, allergifria sorten!) börjar komma.

  Hoppas att du får en härlig måndag!
  Kram

  1. Ledsen för din tand, Elgot:-( Hoppas att det blir bra och att tandläkarebesök är bokat? Kraaaam!

 7. jessicannamaria skriver:

  Har just avklarat grötfrukosten, har massa skrivjobb idag så träningen får vänta. Antagligen blir det lite yoga innan lunch, för att sträcka ut kroppen och få lite mer energi 🙂 Blir nog någon promenad kanske, men det är nästan gränsfall varmt att promenera med 25 grader och HET vårsol, så det blir kanske på kvällskvisten.

  Ha en bra dag och mys ordentligt med sonen ikväll! 🙂

  1. Tack fina Jessica! Önskar dig superfokusplugg dag!;-) kram

 8. Pia skriver:

  Vila idag efter ett tungt helkroppspass på gymmet igår. Har ont i alla muskler och värre blir det imorgon. Så knappast nån styrka imorgon heller, kanske lugn jogging istället. Så sällan jag kommer till gymmet så då passar jag på att köra riktigt tungt.

  1. Det förstår jag, Pia:-)

 9. Maria Siverman skriver:

  Härligt med morgonyoga! Jag har gjort det varje morgon nu under mars månad .. hoppas det kommer bli en vana!
  = )

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s