Färdig!

Färdigtränad för idag och för denna veckan! Insåg precis när jag skulle ut på promis att jag skulle gjort HIIT idag så jag fick maken med mig.. Vi bytte om till löparkläder och powerwalkade först 4 km för att få bort frukosten i magen (får håll annars) och sedan körde vi 11 intervaller the easy style. Vi gick 2-3 lyktstolpar och rushade 2 lyktstolpar. Vi får se hur kroppen mår imorgon för promenader och löpning är det tuffaste efter olyckan. Totalt idag så blev sträckan 7,5 km och totalt antalet aktivitetspoäng inkl morgonens träning blev 145 poäng!!

Jag har provat 2 bikinis och ska skicka tillbaka båda, det var ingen härdsmälta eller så, de var helt enkelt inte min modell. Jag tror inte att jag kommer att hitta någon nu för jag har kollat på varenda hemsida känns det som. Jag får köra på min gamla  och köpa ny till sommaren.

Veckans planering; jag har inget särskilt att ta hänsyn till. Jag är i Sthlm måndag-torsdag. Jag ska ta med mig ordentligt med mellisar för förra veckan var FÖR hungrig..

Måndag: Stretch
Tisdag: Ben/rumpa
Onsdag: Överkropp
Torsdag: HIIT + Steady state
Fredag: Vila
Lördag: Ben/rumpa + Steady State
Söndag: Överkropp + HIIT

Kom ihåg att planera veckan! Så att ni är säkra på att ni hinner träna, och vill ni få mindre stressiga helger så planera att göra mer på kvällar, och säg NEJ till lite förfrågningar.. Man behöver inte stressa runt hela tiden.. Kroppen behöver lugn och ro också! Kramisar!

14 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Precis inkommen från 3 timmar på isen, mina fötter värker av kyla, att åka skridsko så länge är inte mina fötter skapta för, tur att det blev lite pauser med mellanmål. Nu surfar jag runt lite hos er medan maken och barnen lagar middagen, undrar vad det blir? Får inte komma ut i köket förrän de är färdiga!
  Mysigt att du får med dig din man ut och köra intervaller.
  Blev inget bak i går, försöka få till det i veckan.

  1. Mysigt att de överraskar dig, Amanda:-) 3 timmar låter långt för våra vuxna fötter:-) Det är SÄLLAN jag lyckas få ut mannen men kanske han fick mersmak, vi har ju lovat varandra en aktiv vår. Dels ska vi ha mycket aktiviteter i Spanien men sedan ska vi även dela upp Gästrikeledens 27 mil och försöka ta en sträcka varje helg (kortare de helger gullungen är med) Njut nu av kommande måltid och mys! Kramisar!

 2. Emma L skriver:

  Saknar träning med maken. 😦 Nu blir det i skift för att den ene ska ta barnen. Så avundsjuk på de som har mor- och farföräldrar i samma stad som kan hjälpa till. Vore så underbart att få träna ett pass då och då tillsammans. Förr gick vi och styrketränade tillsammans och ibland boxades vi. Och när jag instruerade BodyCombat brukade han gå på mina pass. Det var tider det!

  Skönt med två träningspass. Ha en härlig söndag! Kramar

  1. Tiden går så fort. Emma. Snart är barnen stora nog att vara själva en 30-60 minuter och då får ni träna tillsammans 🙂 Allt har sin tid 🙂 Massor med kramar!

 3. ettdussinpannor skriver:

  Nästkommande vecka är planerad och klar !=)

  1. Härligt Suzan!!! 🙂 Var och läste hos dig nu, du verkar vara en driven tjej som jag ska följa!

 4. bodycomf skriver:

  Åh vad härligt att träna tillsammans, OCH utomhus! Jag svettade på gymet idag medan sambon var i skidspåret. Lite avis på att han fick frisk luft och inte jag 😉 Hoppas du får en kanonbra vecka!!

  1. Det var jättehärligt med frisk luft, Helena. Oftast tränar jag ju inne så här års.. Det gav mersmak!:-)

 5. Maria S skriver:

  Kolkt avslut på ditt inlägg 🙂 Vad härligt att få träna tillsammans, den tiden kommer när barnen blir större…Just nu är mannen i Åre och njuter av härlig skidåkning, jag kör racet här hemma. Idag med finfint sällskap av mamma och pappa. Blev bara ridning idag. Ska föröska orka med lite träning imorrn. Annars får det bli vila och mer träning i slutet av veckan.
  Ha en fin kväll!

  1. Kram maria, hoppas att barnen är friska och att du får en bra vecka solo med gullisarna:-)

 6. Västgötskan skriver:

  Mycket kloka sista-ord. Så sant som det är sagt. 🙂

 7. Louise skriver:

  Håller med föregående talare:
  Kloka ord!
  Min vecka är planerad, får se om det håller, om min bröstkorg är ok. Fungerade fint att åka skidor.
  Lördag blir det ev första delen till Boråsklassikern
  3 mil längdskidor
  Beror på hur mycket snö det finns och längden på spåret.

  I denna klassiker ingår även:
  Linnemarschen, 21 km (april)
  Simma 1 km (augusti)
  Cykla 100 km (augusti)
  Springa 10 km (september)

  Allt ska genomföras men utan press på prestation!

  Kram

  1. Hej Louise! Visste inte att du har problem med bröstkorgen, måste ha missat att läsa något.. Vad cool du är som gör detta!!! Jag är superimpad!! Jag håller tummarna att det finns snö. Kram!!!

 8. Ann-Louise (N) skriver:

  Ja, jag vet att jag borde planera bättre… Fattar inte varför jag är så seg?! Har i alla fall ordnat min receptpärm i skapligt skick och provade ett nytt recept igår – köttfärssoppa – och det är jag lite nöjd med. Hade tänkt planera veckans mat och handling men tyvärr kom jag aldrig så långt, det blev inte ens någon träning igår och det är jag riktigt sur över! Men det ska jag ta igen idag, både träning och matplanering! Jag lovar… 😉
  Ha en bra dag! Kram

  (såg dina bilder – snygg tjej! Tror säkert du får till det innan ni ska ut och resa, inte för att jag tycker att det behövs)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s