Söndag

Helgen går så fort! Nu är det söndag och jag har knappt hunnit blinka, känns det som!

Efter träning och frukost igår så var det fullt fokus på gullungars utfodring-hålla sams-ha roligt-välja film/aktiviteter/spel gemensamt mm. När vi lagade middag så passade vi även på att göra nästa veckas middagar så idag har jag inget sådant på agendan. SKÖNT! Vi njuter av lördagsmys i vår familj och det var så coolt igår när jag kunde göra en godistallrik av hemmagjort godis! Jag valde en snickers-taste-alike, en smaskboll (WOW-god) och en frukost/mellis kaka och lite popcorn. Tyvärr gick popcorn maskinen sönder så nu måste jag köpa en ny, jag lyckades bränna sönder en kastrull i processen att poppa på vanligt vis men sedan köpte vi en påse men de är FÖR SALTA. Usch!

Idag var styrketräning överkropp och jag har finurlat mycket på Marias inlägg om att ”känna” musklerna i träningen och inser att jag har svårt att köra triceps med mitt axelont, så jag måste fundera på om jag ens kan köra det just nu. Dock KÄNDE jag ryggen bra idag:-) Passet tog 60 minuter + uppvärmning och då hann jag knappt någonting känns det som. Så nu ska jag ut i solen på en promenad och få in lite cardio också.

Om ca 40 dagar ska jag till Spanien så jag har beställt bikini från HM, och de kom igår. Idag borde jag prova dem men jag drar på det lite. Jag är ju så nöjd med mig själv just och tycker att jag duger så bra så jag undrar om jag sabbar något genom att behöva spegla mig i bikini? Eller borde jag bita ihop och göra det och se det som en chans att fixa till det jag kan på 40 dagar?

Vad gör ni idag? 🙂 Tränat? Kram!!!!!!!!

Dagens pass:

Överkropp inkl mage –3 ggr per superset
Uppvärmning; Gå igenom superman i redcord 10 st. Crosstrainer 5 minuter
•    Bröstpress i XC
•    Ryggresningar på golvet med vikt + Ryggresningar på pilatesboll
•    20 st jumping jacks
•    Latsdrag (knästående) framför kroppen + Stående rodd 16 st
•    Triceps press m hantel (funkar dåligt..) + Bicepscurl liggande 16 st
•    20 st Jumping jacks
•    Latsdrag sittande med brett grepp +  Typ latsdrag smala för kontakt med mittrygg (Svårt att hitta känslan)
•    Fällkniven raka + sneda m pilatesboll och redcord 8+8+8 (Härligt jobbigt!!!)
•    20 st Jumping jacks
•    Stående skivstångsrodd + skivstångsshrugs 10 st vardera
•    Bensänk med pilatesboll 20 st + Kläm fram hantel mellan fötterna och gå upp och ner i liggande ställning (tills det inte går längre)
•    20 st Jumpin Jacks
•    Stå rak med kettlebell i ena handen och gå upp och ner med den längs sidan, byt hand och gör samma sak. 10 st per sida

14 kommentarer Lägg till din

 1. Kul m spanien! Klart du törs prova, du jobbar så himla hårt i ska vara jättenöjd m dig själv! Kram

 2. Tina skriver:

  Klart att du ska prova, du är ju jättefin 
  XC är det redskapet du har på väggen?

  1. Hej Tina! Japp, det är nya träningssaken jag fick köpa för mina aktivitetspoäng (familjetävling), som funkar bra för mig med axelskadan. Du kan nog hitta det på bloggen om du söker på abilica. Kram!!

 3. Jaa, helgen rusar iväg… Blev inte så ledigt igår eftersom min man jobbade. Känner mig inte hundra, väldigt yr – även sittandes i soffan! Körde steady på crossen före frukost och det var superjobbigt. Konstigt jobbigt, det är i vanliga fall bara skönt och behagligt ju men pulsen betedde sig märkligt och jag kände mig klibbig och yr. Det blir ingen mer träning än så idag! Kanske stretch, skulle vara skönt, men då får yrseln ge sig först 🙂

  1. Hmmm, yr vännen? Det låter inte bra. Ingen träning alls förrän du är bra, tycker jag? Var rädd om dig, kramisar!!

 4. Jessica skriver:

  Men vad härligt att du känner dig nöjd med dig själv! 🙂 Jag tycker du ska våga prova, bara för att se hur jäkla snygg du är i bikini (vilket jag är Övertygad om att du är) och om det mot förmodan skulle kännas på något annat vis så är det bikinins fel! 😉

  1. Hej Jessica! Jag vill ha låga hipsters, dessa var alldeles för höga och BH fick tuttarna att se ut som strutar.. Nej tack:-) SKickar tillbaka och får leta när det kommer fler modeller till sommaren. Inte ens maken gillade dem (han är annars mitt bästa fan:-) ) Kramisar och tack för uppmuntran!

   1. Jessica skriver:

    Jamen jag sa ju att det skulle vara fel på bikinin! 😉 haha

    1. Tack för stödet, Jessica:-) Jag kände det:-) kram!

 5. stepup2fitness skriver:

  Tycker också att du ska prova, du är jättefin!! Vi har också bokat resa till Egypten, åker över påsk. Bikini och mycket annat måste införskaffas 🙂
  Tränat styrka idag, man får bra träning när man har ilska i kroppen 😉
  Njut av din söndag! Kram!

  1. Roligt med resa till Egypten! Härligt för er! Hoppas att du fick ur allt skit i systemet i träningen. Massor med kramar och ombry!

 6. Anna B skriver:

  Åkte lite skidor i långsam takt på förmiddagen. Maken drog barnen i pulka och jag hade ”åka-bakom-och-se-till-att-de-inte-trillade-ur”-tjänst. På slutdesinationen serverades våfflor med sylt och grädde (fri måltid) och sedan skidade vi tillbaka. Härlig utflykt!

  På eftermiddagen blev det armar, axlar, plankor och 12min cardio från Bodyrock. Skönt!

  1. Låter som en perfekt dag, Anna!:-) Så mycket snö har vi inte här, så vi kan åka skidor.. Första gången på typ 15 år.. HÄRLIGT jobbat på eftermiddagen också:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s