Klara färdiga SPRING!!! Vårfokus perioden startar nu!

God morgon!

Morgonlöpning avklarad! 7,5 km(minst) med maken och idag hade jag pigga ben! Jag sprang en bit framåt,  sprang tillbaka och hämtade maken och sprang  en bit osv 🙂 Vi är inga snabba typer men jag var väldigt pigg och glad. Jag tror att om jag fick springa med maken 2 ggr i veckan så skulle ALLT ALLTID vara utrett, man hinner  prata om  högt och lågt och vi kommer nära varandra. Viktigt viktigt.

Igår skickade jag in nådiga luntan till min lärare så nu väntar jag på nästa uppgift. Igår var jag helt färdig efter intensiv dag  så vi hade TV mys och bara låg och slöade i soffan. Vår nya serie heter The River och har lite ”lost” känsla.

Idag börjar vår fokus period!! Jag har startat perfekt (lite självgod 🙂 ), löpning. Grötfrukost med äpplemos och vitaminer och mycket vatten. Blir inte så mycket bättre än så?

Jag har blivit jättesugen på Bulgarian Bag genom att titta på bilderna och videos och jag tycker också att det är så häftigt att Spartan har ett BodyRock paket, har ni sett det? Oavsett så kryper Vasaloppsutmaningen närmare och närmare, jag uppdaterar inlägget från igår med nya anmälningar allteftersom.

Bodyrockers – all you need 🙂

31 kommentarer Lägg till din

 1. Trillingnöten skriver:

  Vilken energi jag fick av detta inlägg! Underbart! Det märks att du är på återtåg 🙂 Nu jäklar! Måste kolla in det där Bodyrock-paketet! Spännande 🙂

  1. Heeeej Trillis!! Längtar till ditt inlägg lördag med reflektion och tankar efter fitnessfighten!! :.) Tänk att du fixade hela perioden!! Jättebra jobbat! Kram!

 2. beatatjata skriver:

  Vilken härlig start på ditt vårfokus!! Du låter glad, I like! Springning kan jag ju inte ägna mig åt men ska försöka få till fler pws med maken i alla fall, nu när han har börjat värma upp i tanken vad gäller träningen… Mer snack är definitivt önskvärt och det försvinner lätt bland allt fixande och donande. jag vill också ha fler saker till gymmet men först på listan står en 20 kg kb, behöver det till nästa upplägg så måste alltså köpa i helgen…

  Kram!

  1. Hej Härliga Beata!!! Spännande med ny KB! Jag har ingen 20 kg och hoppet mellan 16 och 24 är lite fööör stort faktiskt… Vart ska du shoppa din? Kramisar!

   1. beatatjata skriver:

    Hade tänkt Rusta men så såg jag om nordic fighters på Supersheros sida. Måste jämföra priser lite. Sen vet jag itne om det blir förvirrande att ha kbs av olika sort (mina är gjutjärnsvarianter från rusta, competition bells har lite annorlunda handtag och viktade på annat sätt, tror jag).

    1. Hmm, mycket att tänka på Beata:-) Jag har några i gjutjärn och det är såå klumpiga. Min 12 kg kommer från någon annanstans och är mycket härligare.. Kraaaam!

 3. Maria S skriver:

  God fm, vilken härlig start. Jag är galet löpsugen, särskilt igår när solen lyste och vi hade nästan 10 grader. Vabbar fortfarande med liten son men imorrn hoppas jag han kan gå igen. Jag har lite motivationsdip nu i veckan, ingen lust att styrketräna så jag gör det jag vill. Dessa vabdagar har det blivit pass på crossen samtidigt som jag kollar BL USA.
  Tror suget kommer snart igen, inte alls orolig 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Hej Maria!! 🙂 Bra att släppa ”måsten” när motivationen dippar, smart att göra njutningsträning då. Jag brukar också ta crossen och titta på BL eller som idag springa eller så. Släpp ångesten och VIPS kommer motivationen tillbaka. Kollade du in hos Trillis? Lördag ska hon skriva inlägg om resan och resultaten.. kramar!!

   1. Maria S skriver:

    Jag har kollat, dock inte hunnit läsa men ska göra det. Mailade henne med lite frågor 🙂 Är lycklig fick till en löprunda i solen direkt när mannen kom hem, ojoj vad härligt det var, blev 7.5 sköna km.

    1. Låter underbart!!!! Glad att du kom ut. Bra att du mailade T, hon är störtskön:) Kram!

 4. jonecca skriver:

  Heja, härliga du!

  Vad skönt att höra att du har fullt med spring i benen, underbart! Vilka fina priser från Spartan!!! Jag funderar ändå på att haka på utmaningen fast jag ska på 30 årsfest på lördagen, men jag ska ju vara nykter så det är bara sömnen och hur sent det blir som är frågan… bestämmer mig i eftermiddag 🙂

  Så himla roligt att läsa din blogg idag, I LIKE!!!

  Puss o kram

  1. Tack bästa härliga granne!!! Vore jätteroligt om du hängde på:-) Väldigt roliga pass från Spartan, har du sett bilderna på svettig Persbrandt och Charlie Sheen i inlägget om Bulgarian Bags? Verkar galet kul:) Massor med kramar!

 5. StepUp 2 Fitness skriver:

  Vilken underbar start på dagen Lotta! Härligt! Skönt att luntan är inlämnad, nu kan du fokusera på träning 🙂 Hoppas att dina axlar repar sig snart så att du kan träna med Bulgarian bag och återuppta BodyRock träningen igen. Verkar som om du är sugen på det igen 🙂 Glöm inte swing undervisningen imorgon 😉
  Stor kram till dig!

  1. Tack snygga-Betty-som-är-känd-från-Aftonbladet! Jag är så mallig över att du var med där igår:-) JÄTTECOOLT!!! Jag längtar efter sandsäckar, bulgarian bags, funderar över hur jag ska fixa sommarträningen mm 🙂 Så nu får axlarna skärpa till sig igen..skratt. KRAM!

   1. StepUp 2 Fitness skriver:

    Ja det tycker jag också ( inte Aftonbladet då…skratt) utan att axlarna får skärpa sig. Du får lära mid sen, har aldrig testat en sandsäck 🙂 Kram!

 6. Therese skriver:

  Hej! Underbart med löpning!!! Funkar det för dig att springa nu efter olyckan? I april är mitt mål att komma ut på morgon pw´s 4 mornar i veckan innan frukost om inte maken fått jobb då dvs… 🙂 Kramar

  1. Hej Therese!! 🙂 Jag springer med ont i höger rumpa och ben, och har lite ondare dagarna efter men det är värt det Hoppas att det blir bättre med tiden:-) Massor med kramar!!!!!!!!!!!

 7. Emma L skriver:

  Härligt med morgonlöpning. Vilken vinter ni har fortfarande. Här är all snö ett minne blott. Får se hur länge det håller i sig.

  Är själv så förbannat sjuk att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Febern sitter i, halsontet är värre idag. Ingen ork. Det enda jag pallar är att dricka lite. Fattar inte var detta kom ifrån? I tisdags var jag på gymmet, i toppform, och igår vaknade jag helt under isen.

  😦

  1. Jättejobbigt med influensa, ledsen för dig:-( Försök att peta i dig saker som kroppen behöver för att bekämpa det. Vitaminer, grönt te mm.. Massor med kramar!

 8. Crazy P skriver:

  Jag har skapat 3 pass i samma anda. Fast jag tänker inte köra det i hotpants:)
  Sen har vi även ett eget paket
  http://www.spartantraining.se/sv/traningsredskap/kroppsviktsbaserad-traning/body-rock-pac/
  Mvh, Crazy P

  1. Tack Crazy P:-) Dags att spana in dina pass?

 9. Elgot skriver:

  Hej vilken härlig start på fokusperioden!
  jag sitter på nålar och bara lääääängtar ut i skogen. Har kanske, kanske hittat en löparkompis med. *hoppas*.
  Nu väldigt mätt efter enorm lunch, helt enligt plan :). Lite keso och banan till fikat i em, sen ska jag ta mina nya snyggingar (Nike free) ut på tur.

  1. Vad härligt Elgot!! Jag tycker att det är svårt att springa med någon, om man inte är på samma nivå. lättare med maken, han lär ju inte dumpa mig oavsett om jag är snabb eller långsam:-) Njut av din tur!! kram!

 10. AmandaP skriver:

  Fortsatt förkyld, men ändå bättre än i går!
  Köpte med mig aftonbladet till jobbet i går, och vi hade vilda disskutioner om LCHQ och träning, roligt att sätta ”griller” i huvudet på folk!!
  Den där känslan när man springer/sprungit den är oslagbar!
  Ha en bra dag. Kram

  1. Roligt med LCHQ diskussionen, det är svårt att argumentera med folk om mat, det är värre än politik:-) Önskar dig härlig dag, Amanda! Kram!

 11. Pia skriver:

  Du låter så pigg och glad, härligt 🙂 Jag är också så sugen på att springa mera. Sprang mycket förra vintern då jag tränade inför ett maratonlopp. Men sen blev det för mycket springande. Har sprungit ibland, förra hösten blev det mycket intervaller. Men nu ska jag försöka få in ett löppass i veckan.
  Ikväll ska jag träna detta pass:
  http://www.bodyrock.tv/2012/02/29/hot-girls-sweat-workout-day-3-week-4-of-the-february-30-day-challenge/

  1. Vilket pass Pia! Och med alla roliga hjälpmedel!! Detta passet måste jag prova:-) Tack!! KRAM!

 12. Annie skriver:

  Vad underbart att komma ut och springa tillsammans. Min man kan inte springa tyvärr, men jag har en plan till våren. Han cyklar och jag springer – så får vi kvalitetstiden tillsammans ändå! 🙂

  Har lite dåligt samvete, ditt paket har legat i bilen så jag glömde alldeles att skicka :S men idag ÄR det skickat!

  kramkram

  1. Tack Annie!!! 🙂 Bra idé med cyklingen! Vi cyklar MTB på sommaren, så vi startar nog snart:) Kram!!!

 13. bodycomf skriver:

  Körde du igång redan idag? Med fokus alltså? Eller ja, det har du ju jämt, men mer fokus? Jag väntar tills på måndag..! Kaos i hjärnkontoret fortfarande… 😉 Och du, du har visst tusen muskler att vara nöjd och stolt över!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Tack fina du! Och Grattis!!! Fantastiskt bra jobbat!!! Jag är superglad för dig. Jag börjar 1 mars, så blir det enkelt:) Kramisar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s