Frågor och funderingar, anyone?

Har ni några frågor och funderingar så är det bara att fråga på, oavsett om det gäller mig, kost, träning eller Vasaloppsutmaningen och annat! Skriv så svarar jag.

Ha det härligt i solen och blåsten:-) Kram!

3 kommentarer Lägg till din

 1. Ninni skriver:

  Nu har jag läst här ett tag utan att kommenterat men om du uppmanar mig att fråga så ska jag göra det för det är något jag funderat på ett tag. Jag har varit hos naprapaten och fått domen att jag inte använder mina sneda magmuskler. När jag springer gör jag det istället med kraft i höft, rumpa och lår vilket gör att jag blir sliten/skadad där, främst på ena sidan. Nu är alltså fokuset att träna upp de sneda magmusklerna. Då tänker jag på din bild som du publicerade för ett tag sedan med vältränade sådana, som du tackade sneda fällknivar för. Nu är jag förstås nyfiken på hur denna övning går till. Kan du visa, beskriva eller länka till någon som visar så vore jag mycket tacksam. Om du har någon annan bra övning för dessa muskler så får du gärna tipsa om den också. Nu ska mina sneda magmuskler fram ur djupet av magen!

 2. Elbe skriver:

  Jag kan fråga lite 🙂 Alltid roligt, fler borde ha frågestund!

  Vad har du för träningsmål? Nu och säg om 10 år?
  Hur pass vältränad var du vid 20 samt 30?
  Antal kalorier per dag och energifördelning om du höftar? : )

 3. Annie skriver:

  Jag undrar lite över din träningsbakgrund. Har du alltid tyckt om att träna? Tränat som barn?

  Hur kom det sig att du började köra hemma och var hittade du motivationen till att börja med? Hur länge har du haft ditt hemmagym?

  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s