Gårdagens jättegoda torskmiddag

Jag tog 1 fruset torskblock och skar i 10 bitar. Lade ut det i gratäng form och hällde över Abbas Thaigryta sås. In i ugnen  i  20 minuter i 200 grader. Hällde ut 1 påse  med Goda Grönsaker till Fisk + lite färsk sparris. Saltade och pepprade lite och några korn parmesanost och in i ugnen i ytterligare 20 minuter. MUMMA!

6 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Mmmm, låter gott!
  Jag gjorde Trend o tränings torsk gratäng, med spenat, den blev oxå super god!

 2. ettdussinpannor skriver:

  Ser riktigt gott ut!
  Öndrade planer här ang vasaloppet btw, jag ska på vasaloppsspinning så kommer inte lalla runt på gymmet utan köra cykel hela tiden =) Får uppdatera med bilder på bloggen under tiden om jag kan, annars före o efter 😉
  Kram!

  1. Helt ok!!:-) Kör hårt!! Kram!

 3. Emma L skriver:

  Åh tack Lotta! Behöver verkligen inspiration till vit-fisk-recept. Detta ska vi helt klart testa snart. Hoppas barnen gillar det också. Men de är skeptiska till allt men grönsaker så det blir väl bara att pilla fram den rena vita fisken till dem. 😉

 4. Tina skriver:

  Visst vad det kul med lite nya frysta grönsakskombinationer 

  1. Helt underbart, Tina! 🙂 Jätteglad att det är så enkelt att äta och laga nyttig mat.. 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s