Hemma igen!!!

Skönt att vara hemma igen! Har hunnit packa upp sista timmen och nu går tvättmaskinen och det är dags att sova:-)

Jag har haft en riktigt härlig vecka med mycket av det mesta, det enda jag inte gjort är att dricka alkohol, det klarar jag mig utan. Vi har ätit gott och oftast nyttigt men inte alltid, och vi har haft det jättehärligt.

Jag har längtat efter er!!

kram!!!!

13 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Härligt att ha dig tillbaka!

  1. Tack Jessica!! 🙂 Kramisar!! Hur går det over-there? 🙂

 2. jessicannamaria skriver:

  Här är det bara bra! Det är St Patricks Day idag och dagen började således med ägg, korv och öl (!) (kegs and eggs) Det är 15+ och solsken och jag har lyckats bränna mig rätt rejält :-/ Men dagens höjd punkt var Java Chip Frappuccino på Starbucks (kaffeslush med chockladbitar). Gud så gott! 🙂

 3. Härligt att du är hemma igen, väldigt tomt utan dig! Ser fram emot att läsa om nya passen. Kram!!

 4. Annie skriver:

  Välkommen hem fina Lotta! Kram

 5. Tina skriver:

  Välkommen hem! Jag har sett på bilderna att du har haft en härlig semester. Jag laddar nu för min andra dag på kb utbildningen. Känner mig som jag grovarbetade i går, valkiga händer och mör både här och där men värst i armarna. Det var en rolig och tuff dag och i dag blir det en härlig dag till .
  Ha en skön söndag!

 6. Pia skriver:

  Välkommen hem! Roligt att du är tillbaka, det har varit tomt utan dig.

 7. stepup2fitness skriver:

  Välkommen hem! Har saknat dig! Kram!

 8. AmandaP skriver:

  Välkommen hem!

 9. Emma L skriver:

  Välkommen hem Lotta! Ni verkar haft det väldigt härligt. Kram

 10. Ann-Louise skriver:

  Välkommen hem fina du! Du är efterlängtad 🙂

  1. Tack fina Ann-Louise!!! Kram

 11. Therese skriver:

  Välkommen hem!! Du har varit saknad och det har varit tomt. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s