Fisksoppa

Fisksoppa 2-3 personer:fisksoppa

Fräs 1 hackad lök, 1 stor hackad vitlöksklyfta, 3 piri piri som du smular (det blir lite tryck av detta så minska om du vill men detta är smaskens) 1 låda kryssade (skär kryss med kniv) körsbärstomater och 1 hackad morot i lite olivolja i ca 10 minuter (inte för hög värme). Salta och peppra lite. Kör sedan sönder det med mixern. Häll i en tetra med Kelda Fisksoppa (5% fett) och låt det koka upp. Ta ut 3 bitar fisk (gärna olika sorter) per person från en fryst fiskmix påse och låt det koka i 6 minuter. Häll i räkor, gröna fina frysta ärtor och 1 tsk fryst dill. Koka i 2 minuter och sedan smaka av med salt. MUMMA!:)

2 kommentarer Lägg till

  1. Maria Mollstedt skriver:

    Testade en protein-pimpad variant av denna förra veckan, super smarrigt med soppa så här års….jag tog fyra piri-piri ;).

    Ps. Tror att du menar Kelda färdiga soppbas, inte kesella – eller? Ds.

    Kram

    1. Tack Maria:) Fixade till felet nu:) Hur proteinpimpade du? Kram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s