Fräs 1 hackad lök, 1 stor hackad vitlöksklyfta, 3 piri piri som du smular (det blir lite tryck av detta så minska om du vill men detta är smaskens) 1 låda kryssade (skär kryss med kniv) körsbärstomater och 1 hackad morot i lite olivolja i ca 10 minuter (inte för hög värme). Salta och peppra lite. Kör sedan sönder det med mixern. Häll i en tetra med Kelda Fisksoppa (5% fett) och låt det koka upp. Ta ut 3 bitar fisk (gärna olika sorter) per person från en fryst fiskmix påse och låt det koka i 6 minuter. Häll i räkor, gröna fina frysta ärtor och 1 tsk fryst dill. Koka i 2 minuter och sedan smaka av med salt. MUMMA!:)
Testade en protein-pimpad variant av denna förra veckan, super smarrigt med soppa så här års….jag tog fyra piri-piri ;).
Ps. Tror att du menar Kelda färdiga soppbas, inte kesella – eller? Ds.
Kram
Tack Maria:) Fixade till felet nu:) Hur proteinpimpade du? Kram!