Kämpar för att få mitt UMPF tillbaka

Just nu har jag lite svårt att hitta tillbaka till mitt UMPF och min obekväma träning. Jag gör allt jag kan komma på! Igår åt jag väldigt

20130526-085119.jpg

bra och näringsrik mat hela dagen, kvällen bjöd på amerikanska fantastiska popcorn (maken hade tagit med sig hem) och efter det åt jag 2 kulor glass med 1 proteinbar (Questbar brownie) i bitar. Jag sov lunch en timme i solen igår och jag låg och läste tidningar på bryggan när allt jobb var klart i trädgård och annat. Jag sov 9,5 timmar i natt och vaknade beslutsam.

NU SKA JAG FÅ TILL DET! Spellistan HÖGT i gymmet (grannarna hörde nog) och jag tvingade mig att svettas och få upp tempo och umpf. Det var inte ett perfekt pass men det var galet mycket bättre än det jag presterat sista veckorna, så HEJA mig!

På bilden ser ni en av mina nya sportbehåar som maken köpt till mig i USA, jag fick 4 st olika:) Underbart! Igår blev det både salt och kollisar (glass och popcorn) och

20130526-090604.jpg

kroppen är svullen

och det är nyttigt att inse det.. Det vi äter påverkar kropp och utseende JÄTTEMYCKET. Nu längtar jag efter att äta rent och känna mig tight och lite hårdare i kroppen, starting today!

Dagens pass i superset – 4 set av allt – alla övningar med vikt 16-12-10-6 reps med ökande vikter – alla övriga maxreps:

 • Clean och press med skivstång – Bicepscurlstång
 • Lateral raises – Sittande hantelcurl
 • Dips i bodypress dipbar – powerpress med skivstång
 • Abilica triceps övning – ab roller
 • Pullups – omvända crunches

Nu blir det frukost och lite nytta, sedan ska jag nog leka semester på bryggan:)

20130526-090614.jpg

Vad gör ni idag? Kram!!

4 kommentarer Lägg till din

 1. Maria skriver:

  Jättesnygg bh-topp & du ser verkligen fantastisk ut!!
  Just att äta lite extra blir så lätt under helgerna .. Läste hos Olga att ska man ha en ”unnarkväll” så ta det på söndagen, för sen är det vardag igen. När jag unnar mig lite extra på fredagen blir det lätt även lördagen med .. Bra tips tyckte jag!
  Ska själv på Step nu vid 11 och kanske ett yogapass ikväll. Här regnar det för fullt så något uteväder är det inte.
  Ha en fin dag Lotta!!
  Kram 🙂

  1. Godmorgon Maria!! Så glad att du mår bättre, har tänkt på dig:)
   Jag har inga utmaningar med kosten just nu så jag tänker inte på unnardagar mm. (det kan säkert ändras dock) Jag åt medvetet popcorn och glass igår, ville få tillbaka energi och annat i kroppen för dagens pass:) Hoppas att den här balansen håller i sig med kosten för det är fantastiskt att inte må dåligt och tycka illa om sig själv efter dumma matval.. Här är det tokvarmt och solskyddsfaktorn är på, brände mig igår. SUPERKRAM på fina dig!

 2. Ann-Louise skriver:

  Heja dig! Du är sjukt snygg!! Fin sportbh oxå, snäll make 😉
  Jag fick äntligen till ett morgonpass på lördagen, så himla skönt. Igår var det fotboll mest hela dagen, Liten spelar. Lite kaffe och jordgubbar hos min mamma hann vi med och väl hemma blev det ett kort pass.
  Ha en bra vecka! Kram

  1. Underbart med morgonpasset, AL!:) Sedan är det ju bara att njuta resten av dagen! Önskar dig också bästa veckan! Superkram!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s