Man ångrar aldrig ….

I morse hade det varit så lätt att strunta i att träna, mycket i huvudet, trött och sliten..

20130530-064712.jpgMen jag gick in i gymmet, stängde dörren och tänkte att om jag kör lite eller lagom så är det bättre än inget.. Mitt i passet så hamnade jag i mitt fokus, min bubbla igen. Jag var inte fantastisk eller mitt bästaste/starkaste jag men jag var absolut good enough. Jag gjorde hela passet efter planering och nu är jag mentalt redo för en ny dag.

En av mina ny BHar tillsammans med gamla trotjänare, jag var verkligen tokmatchad:) Älskar mina Energy Armor armband, idag körde jag med det rosa. Sover som en bebis och känner mig balanserad trots kaos både här och där:)

Nu är det jobb från hemma kontoret med videomöten och sedan avslutar jag dagen med thaimassage och veckohandling. Sååå tacksam att jag bokade massage för idag, jag visste att det skulle kännas såhär idag. Några månader med galet tempo och mycket utmaningar är över, nu börjar nästa period och då är det skönt att vara lite extra rädd om sig själv. Det är lätt att ”hålla” medan

20130530-064837.jpg

man är mitt i stormen men när man kommer ut så börjar man (eller i alla fall jag) känna efter och då gäller det att se upp..

Dagens pass – armar och axlar – 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – ökande vikter:

 • Clean and press
 • Biceps curlstång
 • Lateral raises
 • Sittande hantelcurl
 • Triceps övning i kabel
 • Dips på bodypressdipbar
 • Power press
 • Knälyft i bodypre
 • 20130530-065107.jpgss dipbar

Bild på mitt röriga gym mitt i passet:)

Hur mår ni idag? Händer det något särskilt? Kram

15 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Är också trött och sliten men hittar energi i träningen. Igår sprang jag på friskvårdstimmen och blev helt chockad när jag tittade på Runkeeper efteråt. Jag trodde att jag hade sprungit kanske 3-4 km i snigeltakt, det kändes som om jag lufsade hela vägen. Men det var i själva verket nästan 5km i helt ok tempo. Bådar gott för den här löpsäsongen:)

  Ikväll blir det nog bröst/triceps. Kram

  P.S Har beställt Quest bars efter ditt ivriga provätande:)

  1. HÄRLIGT ANNA! Underbart när det känns lätt och sedan är det också SNABBT:) Glad för dig!! Jag är så tacksam för mina Questbars, dagarna är hysteriska just nu.. Igår åt jag Kesella rent ur förpackningen i en taxi för att hinna äta, så smarta mellisar är GULD. Berätta sedan vad du tycker och vilka smaker du kör:) Kram!

 2. beatatjata skriver:

  Grymt snygga bhar du fått hem! Hela du är grymt snygg you know :-). jag har tränat, ska försöka få till en bloggpost vad det lider. Igår var KRÄJSIII och jag släckte tacksamt lampan kl 20.15 och somnade gott med mina två flickor bredvid mig… Mer på banan idag, hoppas jag!

  1. Längtar efter skitsnack imorgon!!:) Jag älskar mina nya BHar, coolt att maken valt så snygga:) Nu hoppas jag att vi båda får återhämtning snart..

 3. Anna skriver:

  Underbart! Vilket härligt pass. Snygg BH har du oxå, jättefin.
  Jag ska gå besök och hoppas på att träna lite oxå.
  Tack för att du inspirerar mig gång på gång ❤ Kram kram

  1. Åhhh, tack Anna för att du säger det:) Vad glad jag blir:) Kram bästa!

 4. Maria skriver:

  Snygga du och snygg bh-topp!! Ett bra pass du fick till ..
  De där armbanden låter spännande! Måste läsa på mer, verkar vara något för mig .. köpte du på nätet? Eller finns de typ på hälsokost??
  Ha en fin dag ..
  Kramar 🙂

 5. Annie skriver:

  Good enough är mer än bra – och vilka snygga spotbhar du har fått hem! 😉

  1. Tack Annie:) Jag är också supernöjd, tycker jag är mycket finare med nya tutthållare:)

 6. Ann-Louise skriver:

  Skitsnygg sportbh, och skitsnygg tjej 🙂 Härligt att du fick till ett pass, det gör mycket för humöret. Jag är lite ur balans just nu, vet inte vad det är – pms, vårtrött, jobbtrött eller bara allmänt trött…??!
  Jag ser fram emot min massage nästa vecka, önskar att hon hade haft tid lite tidigare (d v s jag önskar att jag hade ringt tididgare)! Ha en bra dag! Nu är det äntligen kaffe 🙂

  1. Då är vi två, AL. Galet sliten.. Här kommer en styrkekram till dig!! Jag ska tänka på dig när tårarna rinner ikväll, min massös är tuff:) Om man vill ha det mysigt får man gå någon annanstans säger hon:) Kaffe och kram till dig!

 7. Jessica skriver:

  Så snygg du är! 🙂 bra val av maken där!
  Här ses det fram emot en hyfsat lugn fredag där jag hoppas få till en massa praktiska saker på jobbet: sortera på nya kontoret, synca telefon, kalender och mail, fixa grupper bland kontakterna och skriva en miljon mail 🙂 har haft en underbar första vecka men man är slut efter så många nya intryck! Ingen träning men väl en intensiv 45- minutare med gräsklipparen – svettigt och tungt det med 🙂

  Ha det gott!

  1. Galet intensivt att börja nytt jobb… Ge dig själv 100 dagar att bli varm i kläderna, det gör alltid jag:-)

 8. Pia skriver:

  Hej snyggis! Härlig bh, jättefin. Hos mig går träningen och kosten bra. Fast denna vecka har det varit många avslutningar och kalas med mera sämre val på kosten. Men det är helt okej.. Bloggar lite mindre just nu, det är så mycket annat… Mycket roligt och lite jobbigt och svåra saker med… Jag kanske mailar dig vid något skede om det är ok. Skulle behöva prata med någon men kan inte göra det just nu med någon här… Kram!

  1. Hej Fina! Jag finns här för dig om du behöver mig:) superkram till dig!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s