Ahhhh fredagsträning

Godmorgon alla härliga!!
Underbart med fredag:-) Ikväll blir det grill och mys, imorgon kommer grävskopan och kör jämning av tomten. På kvällen har vi bokat biobiljetter till Star trek.

Idag körde jag med shorts för första gången i år, tycker inte om att se alla blåmärken på benen men inser nu att jag inte bryr mig:-) De ser ut som ruttna bananer men funkar fint!

Dagens träning – ben – 16, 12, 10 och 6 reps – tyngre och tyngre
Rulla in bollen
Goodmornings m skivstång
Squats m skivstång
Utfall m hantlar
Deadlift m skivstång
Abroller (fortfarande träningsvärk sedan jag körde den sist..)
Sida mage ( Tung kettlebell i handen längs sida upp och ner)

Avslutar nu med crosstrainer.

Har tänkt massor på hur stress påverkar kroppen i veckan. Jag äter samma, tränar samma och sover samma men ser ut att ha gått upp 5 kg. Jag binder vatten som en kamel, helt uppenbarligen.

Ändrar min inre monolog idag och sänker mina krav på mig själv:-)

Såååååå, här står jag på crosstrainern och duger:-) Duger du idag? Kram!!

20130531-073138.jpg

2 kommentarer Lägg till din

  1. Ann-Louise skriver:

    Klart du duger, mycket mer än bara det! Du är alltid grym!
    Jag känner igen det där med svullen, igår såg jag höggravid ut och kände mig sjukt uppblåst. Körde 4 varv med squats, dips, armhävningar och några fler övningar medan jag tittade på Criminal minds. Blev svettig och mådde liiite bättre efter det. Måste jobba mig ur min svacka/jagskiteriallt-tänk NU! Skulle mer än gärna rymma ett par dagar och bara tänka på mig själv, men har inte samvete till att lämna gullungarna…
    Ha en trevlig kväll och en bra helg! KRAM

    1. Ibland är det bättre att vara egoistisk så att du/jag kan vara närvarande och ge energi/kärlek till andra. Du vet det där med att först ge syrgas till sig själv och sedan till andra (på flygplan) OM du kan så hade jag tagit en timeout och bootat om .. SUPERKRAM och tack för pepp!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s