Mjukhet i kroppen

Efter att ha mer eller mindre suttit och legat i 10-12 dagar så är kroppen så stel! Jag gillar inte alls den här känslan.

yogobe

Det blir nog ingen träning denna veckan heller men jag drömmer om allt jag ska göra när jag mår bättre. Med tanke på gårdagens läkarebesök så kommer det nog inte gå superfort så detta kanske blir en bra mjukstart när jag är redo:)?

Detta är en av sakerna jag ska hoppa på:) Yoga utmaningen – i någon kortvariant;) Jag fixar inte timme ut och timme in…

Mitt fokus kommer att fortsätta vara styrketräning och HIIT cardio men jag behöver bli smidigare och mer rörlig. Ska du hänga på? Läs mer hos Jeanna, jag väntar några dagar att registrera så att jag inte tappar bort värdefulla dagar:)

Läs mer om yoga tjänsten här.

 

3 kommentarer Lägg till din

 1. Så glad att du vill vara med, Lotta! Stor kram!

  1. Tack för att ni fixar detta:-) Kram

 2. Maria skriver:

  Jag har också anmält mig nu .. har tyvärr slarvat hela vintern/våren med yogan. Fast har också berott på återkommande förkylningar. Lättare att yoga hemma och välja hur tufft det ska bli.
  Men kroppen behöver detta nu känner jag!
  Hoppas du är piggare!! Jobbigt när det drar ut på tiden.
  Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s