Sovmorgonträning

20130627-073533.jpg
Sovmorgon till 6.15 idag, så himla skönt!

Idag var fokus bröst och rygg. Jag känner mig fortfarande osäker på formen så jag kör lugnt..

Dagens träning – maxrep på kroppsviktsövningar, 16, 12, 10 och 6 reps på viktade övningar och 4 set av allt.
Uppvärmning; skumrulle, käppövningar (svinga fram och tillbaka med raka armar, käpp bakom axlar, around the world osv), avslutade med solhälsningar och hundar
Superset:
Armhävningar + breda latsdrag
Bänkpress + Chins
Framåtlutad hantelrodd + planka m fötterna på bosuboll
Avslutar med 25 min crosstrainer pulszon 2

I slutet av passet så rann svetten ordentligt, underbar känsla!

Idag blir det lunchpromis också, lyx:-)

Tränar ni som vanligt eller ändrar ni beteende på sommaren/semestern? Jag ser framemot att kunna träna hårdare eftersom kroppen får så mycket mer vila:-)

10 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Tränar som vanligt ungefär förutom att jag har möjlighet att komma ut på promenader och löprundor nu när jag inte är själv med barnen längre. Så, samma fast mer?!

  Trist väder här idag så det blir nog ett innepass. Laddar för helkropp i en cirkel-stege-variant. Kram

  1. Härligt Anna! Trist väder här med så det passade bra med innepass:) Ha bästa dagen:) Fått upp flyttkartongerna? Kram

 2. Ann-Louise skriver:

  Skönt med sovmorgon! Jag var riktigt trött imorse, igen. Magen är i lite obalans efter allt ”extra” jag har ätit nu när vi har haft besök, mer kaffe än vanligt, smulpajer, utelunch o s v. När jag var ledig förra veckan blev det bra med träning, både styrka och promenader i skogen på morgonen, så jag ska fortsätta med det på min nästa semester! Har inga planer än men träningskläder åker med om vi åker någonstans 🙂
  Funderar på ett par dagar i Stockholm med gullungarna, kanske Furuvik någon dag om vädret är bra.
  Ha en fin dag!!! KRAM. Jag ser fram emot kvällen, Depeche Mode konsert :))

  1. Semester!! Vad härligt det låter! Vi ska vara en natt i Sthlm och äta middag med vänner och bara fika och käka lunch och mysa i juli. I övrigt så jobbar vi vidare med huset och trädgården. Furuvik är härligt! Jag blir lite ledsen när jag tänker på det dock. Tom dog ju i vintras (Tom som ägde det är ju mitt ex bror och gullungens farbror) så det är en tagg i bröstet. Gullungen har haft årskort där sedan han föddes så han och pappa är där ofta. Kram

 3. Jessica skriver:

  Både och! Tränar nog egentligen mer och hårdare på semestern men hänger mindre läpp om det blir inställt pga sol, bad, utflykter eller glassätande på sommaren än om något grusar mina planer resten av året.

  Jag tar semester om ca 35 minuter och åker raka vägen till gymmet. Härligt! Vet inte vad jag ska ta för upplägg dock eftersom ryggen fortfarande spökar.. Utesluta ryggövnkbgat så gott det går eller fokusera på ryggen? Hmm.. Vi får se! 🙂

  1. Jag hade inkluderat ryggen men kört lätt. Få in blod och syre så att det läker? Känn efter, gör det ont så ska du i alla fall inte göra det. Jag lyckades till och med köra bröst med min armbåge (öm sedan jag ramlade av pilatesbollen) så jag är på G:) Ha bästa härliga underbara semesterstarten:)!

   1. Jessica skriver:

    Jag körde precis så – core och axlar med fokus på teknik och bara det som kändes bra. Inte mitt svettigaste pass ever men nu känns det skönt i ryggen 🙂 på med lite värme nu så 🙂 haha, du är ju en sådan kämpe, jag är liiiite mesigare 🙂

    1. 🙂 härligt att det gick bra:-)

 4. Maria skriver:

  Tränar som ”vanligt – fast annorlunda” .. dvs inga pass på gymmet för de har sommaruppehåll. Har ju däremot ”egna” cirkelpass hemma i trädgården. Försöker springa lite mer och ju blir det VÄLDIGT mycket yoga … Skulle inte må bra av total vila, däremot är det skönt med lite annan träning än den ”vanliga”. Så längtar man till gymmet sen till hösten. 🙂

  1. Låter perfekt, Maria:-) Härligt att höra från dig, sorgligt att du pausar bloggen. Så himla glad att du inte övergivit mig:-)

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s