Söndag morgon!

Hej kompisar!

Lite sliten idag efter för få timmar sömn men det är bara att bita ihop:-) Hänga tvätt, sätta på ny tvätt och sedan blev det jogging 7,5 km med maken, avslutade med stretch och magträning. KLAR! 🙂

Nu ska jag åka till mataffären och veckohandla och ska samtidigt passa på att göra en uppgift i delprov 3 i kostrådgivningsutbildningen. Jag är nämligen GODKÄND på delprov 1 och 2 nu 🙂 JIPPI!

Jag har en utmaning med en av delarna i prov 3 och jag kommer  kanske behöva er hjälp? Jag återkommer om detta.

Nu måste jag hasta vidare. MASSOR med kramar till er! Vad händer idag?

Trött sliten Lotta på löptur, på vägen träffade jag som vanligt roliga djur och idag även leriga vägar istället för is:-)

11 kommentarer Lägg till din

 1. Emma L skriver:

  Vad kul att du är godkänd även på del 2! Hur många delar är det totalt?

  Härligt med löpning. Jag har cardiostyrka på schemat idag. Blir gymmet eftersom jag behöver crosstrainer, löpband, många olika fria vikter. Tar det nog när liten sover. Svärföräldrarna är här så det är passande för då får stora full uppmärksamhet även om mamma försvinner och pappa behöver göra annat här hemma.

  1. Hoppas att ditt pass blir kanon!!! Första delen var fokus på alla ämnen runt kost, del 2 var att hantera olika utmaningar såsom ätstörningar, övervikt, vill gå ner i fett mm, just nu är det mer bygga matsedlar för förskolor, göra onyttiga rätter nyttiga mm, del 4 vet jag inte ännu:-) Bamsekram!

 2. Ann-Louise skriver:

  Kul att du är godkänd! Självklart får du nog hjälp av oss 🙂
  Jag har nyss planerat matsedeln för nästa vecka, och veckan därefter – det är jippi för mig! Storhandling på e.m. och en promenad eller lättare pass mot kvällen och lite städning är vad dagen erbjuder…
  Du får lägga dig tidigt idag och ta igen lite sömn. Kram!

  1. Vad bra du är, A-L, jag har planerat till söndag och kyl/frys är fulla igen. HÄRLIGT. Det blir täta mellisar mm nu för att återgå till vanliga rutiner och släpa suget.. Hoppas att handling och pass blir kanon! Kram!

 3. Maria S skriver:

  Välkommen hem!
  Jag har verkligen spring i benen, men hinner inte idag. Imorrn kör vi oxå igång med vardagen efter en ledig vecka och en underbar skidsemester. Ska bli lite skönt med rutinerna igen 😉
  Kram

  1. Visst ska det, Maria, jag håller med dig. Glad att din vecka var så bra! Massor med kramar!

 4. maria mollstedt skriver:

  Skönt att du är tillbaka!! Grattis, trodde väl iof inte något annat – verkar vara en spännande kurs. Mer kostkunskap till svenska folket, den där biten riktad till skolor tror jag att skol-mats-ansvariga i min hemkomun har missat, grrr 😦

  Du ser väldigt trygg, lugn – ja, utvilad ut på bilderna 🙂

  Kramar till fina du!!

 5. Trillingnöten skriver:

  Vad härligt att du är tillbaka vännen! Vi har saknat dig 🙂 Nu är jag också tillbaka. Har vilat två dagar för halsont, men nu verkar det försvunnit så jag tar ett lugnt pass ikväll!! Ha det fint!

 6. AmandaP skriver:

  Älskar dina inlägg, du har varit saknad!
  Varit i väg med familjen på cross banan, jag skickade i väg dem vid 8 i morse, så jag kunde köra ett tufft pass för ben/rumpa innan jag körde upp och hjälpte til där!
  Nu är vi hemma och förbereder för nästa vecka.

 7. jessicannamaria skriver:

  Åh så kul! Grattis och lycka till med nästa del! 🙂

  Här är det 20 grader och solsken, ska vara lika hela veckan. Försöker få lite skolarbete gjort så jag kan njuta av vädret i eftermiddag 🙂

 8. Tina skriver:

  Grattis till del 1 och 2! Om du behöver hjälp med del 3 så säg till, jag är förskollärare. Å onyttigheter gillar jag tyvärr . Ska testa dina nya recept någon dag.

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s