Träning – ingen träning – sista dagen hemma

20130411-064051.jpgGodmorgon!:)

Jag är så trött och förvirrad idag, vaknade med huvudet långt ner i sängen, benen hängandes utanför och hela jag var under täcket – syrebrist? HELT slut och virrade runt i köket och in i gymmet och känner redan efter 4 minuter skumrulle/rörlighet att jag vill inte träna idag. Kroppen är helt färdig och huvudet dunkar, så jag stängde ner alla maskiner i gymmet och gick ut igen.

Nu står jag i köket och gör listor på saker som ska fixas före jag åker till Spanien imorgon bitti, vi behöver åka ca kl 3 hemifrån så planering är viktigt:)

En full jobbdag med fokus på avsluta och överlämna, sedan blir det frisören, handla ägg så att vi har något att äta när vi kommer hem på morgonen och sedan vattna blommor och fixa det sista.

Nu väntar en vecka välbehövlig vila efter en tuff tid på många sätt och på många plan. Jag kommer säkert att träna i Spanien och jag kommer säkert att äta bra men jag kommer att ta det som det kommer och fokus/syfte/mål med resan är att må bra/vila/vara lycklig och spendera mystid med min älskade make. Allt annat är underordnat.

Igår när jag flög hem så var jag tokhungrig, och jag visste att efter jag landat så har jag ytterligare 2 timmar i bilen. Jag hade skickligheten 🙂 att ha packat en Questbar i datorväskan och denna gången av smaken Brownie – JÄTTEGOD!!

Vad ska ni göra idag? Kramar!!!

20130411-064058.jpg

11 kommentarer Lägg till din

 1. Nina skriver:

  Dagen började med en PW, modell kortare. Sen är det jobb hela dagen innan den går över i eftermiddag. Något balanserat ska tillagas till middag och sen ska det väl bli ett muskelpass efter det….Hoppas ni får en härlig resa!

  1. Härligt dag Nina:)Tack Nina!!!:)

 2. Ann-Louise skriver:

  Bra att du lyssnade på kroppen. Jag önskar dig en underbar resa med många fina dagar med mannen 🙂
  Har inte bestämt mig om jag ska försöka träna eller inte, kanske bättre att vänta en dag till så jag vet att jag kan köra?! Känner mig mycket piggare men är fortfarande tät i näsan. Har dagen på mig att fundera;)
  Ha en bra dag och en supermysig semester! KRAM

  1. Jag märker snabbt om det funkar eller inte, är inte så orolig för täppt i näsan men om det är allmänt hängig mm så tränar jag inte. KRAM!

 3. beatatjata skriver:

  Haha, förlåt men jag kom och tänka på den där historien ”jag drömde att jag åt en jättestor marshmallow och när jag vaknade var kudden borta” :-). Hoppas du hade kudden kvar ;-). GLAD för din skull att du ska iväg nu (och lite avundsjuk :-)). Njut och prioritera rätt. KRAM!

  1. Tack Beata, jag smsar och ber om hjälp ifall jag får utmaingar med mina prioriteringar.) Kram!

 4. Maria skriver:

  Jobbigt att vakna så! Drömt något kanske !?
  Tränade lite tabata imorse, kanske step i kväll eller vila. Vilar iaf axeln rejält nu ..
  Ha en fin dag och njut av er resa ordentligt nu ..
  Kram

  1. Jag drömde något intensivt men minns inte alls vad det handlade om.. Kör bara rörlighet och genomströmningen på axeln, kylde du ordentligt? Jag hade kinesiology tejpat den.. KRAM!

 5. Maria S skriver:

  Idag vilar jag med, min kropp är lite trött och seg. Vill vara pigg eftersom jag ska till Växjö och vara med på Bettys konvent. Semester låter så härligt, njut och vila så mycket du kan. Kram

  1. Hoppas att du får det urkul!!! Kram

 6. Anna skriver:

  Jag tänker på dig nu, du ligger på playan och sola. Ska bli roligt att höra hur ni haft de. Kramar

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s