Nu får det vara nog!

Hej alla härliga!!!

Haft en härlig midsommar? Efter att ha varit sjuklig i 15-16 dagar så körde vi faktiskt projekt igår. Vi bor ju på en leråker så vi behöver

20130622-083803.jpg

får ordning på tomten och igår kom vi långt! När kl var nio på morgonen så var det 32 grader varmt, så det var varmt att bära sten, virke, snickra, gräva mm. Svetten lackade men kroppen höll.

Så i morse kände jag att det var dags att provträna kroppen i gymmet. #yoga30d började igår och tanken var att surfa in till http://www.yogabe.se och välja något bra pass men tekniken var inte med mig så det fick bli lite egenkomponerad yoga med solhälsningar och hundar i olika former.

Jag känner av trycket i bihålorna så det blev inte så effektivt eller hårt pass. Jag körde armhävningar, renegade rows (hänga i en ställning och göra rodd) och lite plankor och avslutade med balansövningar. Först stod jag på pilatesbollen på knäna och kände mig grym så jag bestämde mig för att prova att stå på bollen. Tyvärr så ramlade jag omkull i ett brak och knäckte till

20130622-083050.jpg

armbågen, skratt. Jag får verkligen skylla mig själv men nu går jag runt och piper när jag använder den… Men jag VILL lära mig detta, balans blir viktigare ju äldre jag blir….

Jag lägger ner utmaningen Next Level Challenge nu, jag har varit sjuk för länge och jag hinner inte komma i någon toppform kvarvarande dagarna så nu får det vara nog.  Formen är inte på topp efter 14 sjukdagar, lite extra fluff på magen och höfterna och jag känner mig allmänt obekväm i kroppen. Det jag uppnått under perioden är absolut mer muskler och jag är mycket nöjd med styrkeprogrammet.

Nu går jag in i en helt vanlig fas där jag tränar styrketräning och cardio som vanligt, och lägger till yoga för mjukhet i kroppen.

Hur mår ni? Vad händer hos er? Kram!!!

Så nu är det business as usual förutom att det nog tar minst 3-5 dagar innan jag kan träna på som vanligt. Förkylningen hänger i så det blir lugnt och fint här ett tag till…

4 kommentarer Lägg till din

 1. Jessica skriver:

  Härligt att du är på bättringsvägen! 🙂 och vilket väder ni hade igår! Vi hade fint i södra Dalarna också, runt 20-25 – låg i poolen med syskonbarnen innan vi avnjöt underbart grillat med massa sallader. Åh! Nu sitter jag och avnjuter en kaffe, lite surdesbröd och ska snart dra till gymmet. Jag tänker att det inte är så mycket folk idag? 😉 blir svettigt intervallpass och lite bålstyrka

  Ha en underbar dag!! 🙂

  1. Åhhhh jag vill också svettas!!! Men pulspass ligger nog minst en vecka bort (river i bröstet lite) Glad att du hade det bra:) Kör HÅRT i gymmet och njut! Jag är galet avis!! Kram

 2. Maria skriver:

  Skönt att du mår bättre nu!
  Vi firade en typisk svensk midsommar igår med både regn, hagel och sen underbar sol hela em/kvällen.
  Nu ska jag ta ett yogapass och starta fm med det.
  Ha en fin dag Lotta!!

  1. Du med, Maria!!! Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s