Födelsedagsträning

20130122-064108.jpgMorgonträningen avklarad! Ett vanligt pass med temat 43!  Ett år klokare, smartare och starkare:) Det var ett enkelt pass tills jag kom till armhävningar och pullups och för att inte prata om 43 minuter bergsklättringsprogram på crosstrainer:) Men nu är jag klar och födelsedagsfrukosten ska intas i dagens första videomöte!

Gullungen kunde inte hålla sig tills kvällen (jag vill gärna ha firandet framför mig så jag får mina presenter på kvällen..) Han hade tillverkat 4 presentkort (vi gör ju gärna så med presenter, man ger efter sin egen plånbok:)); Tid att spela minecraft med gullungen 3 ggr (inte riktigt min present men jag gav ju honom 5 promenader med mamma, skratt), 3 ggr ryggmassage, 3 valfri massage, sedan ett kort där jag fick välja mellan 1 lång skogspromis ELLER 2 myskvällar. Skratt, han är för go:)

Hoppas att ni får en kanondag idag!! Kram på er!!

21 kommentarer Lägg till din

 1. Anna B skriver:

  Grattis! Hoppas du får en fin dag:)

 2. Ann-Louise skriver:

  Bra jobbat! Vilka fina presenter du fick 🙂 Tid med barnen är nog det bästa man kan få!
  Ha en riktigt fin födelsedag! Själv tar jag en till dag i soffan med mitt lilla element, hon är fortfarande hängig. Kanske jag kan komma ner lite i tidningshögen medan hon tittar på barnkanalen. Kram!

  1. Hoppas att ni får det mysigt, A-L! Jättekram på dig!

 3. Marie skriver:

  Stort grattis på födelsedagen! På fredag är det min tur, kanske man ska köra tema åldern när jag tränar, som du gjorde. ; )
  Ha en fin dag!

  1. Tack Marie:) Du är ju ung och fräsch så ålder-träning blir inget problem för dig:) Ha det bäst!!

   1. Marie skriver:

    Hmm, så ung är jag inte. Detta blir sista året som 30-någonting. : ))

    1. 🙂 Ung 🙂 Men jag är en stark 43 åring och glad för det, slipper 43 års kris:) hahahha.

 4. AmandaP skriver:

  Grattis fina Lotta!

 5. beatatjata skriver:

  Grattis underbara, fina du!! Hoppas du får en riktigt bra dag och fler roliga presenter framåt kvällen :-). KRAM!

 6. Pia skriver:

  Vilken härlig unge du har, jättegulliga presenter. Detta måste jag föreslå åt mina barn 🙂

  1. Vi gillar det, varför press att KÖPA presenter när han inte har några pengar? Vi gör samma sak, jag ger bort hemmagjorda presentkort som komplement till hårda paket. Mycket kärlek och det fina är nog faktiskt att ett presentkort visar att man förstår vad man gillar och har för behov? Jag älskar vara ute och massage, så jag får det, maken älskar äppelpaj – så jag lovar att baka det mm:) Kram

 7. Maria skriver:

  Härlig start på sin födelsedag!! Stort GRATTIS och hoppas du får en fin kväll. Bra med de presentkorten, betyder mer än saker!
  🙂

 8. Maria Mollstedt skriver:

  Stort grattis till dig, hoppas att du har haft en fin dag!
  Kramen

  1. Tack!! Jag fick även lite träningskläder:-) Kram

 9. Emma L skriver:

  Grattis fina Lotta. Vilja härliga presenter. Kram

 10. Anna skriver:

  Härligt att de blev träning 😀
  Stort GRATTIS och hoppas dagen varit fin.
  Vilka goa presenter, de kan du inte tacka nej till 😛

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s