Trött panda tränar rygg och bröst

Skrattar när jag ser fotot från träningsstarten imorse, jag ser verkligen ut som en panda.. Igår eftermiddag så cyklade jag ca 1 timme med cykelglasögon på och det syns:) Med tanke på gårdagens pass med tung styrka, löpning och återhämtningscykling så trodde jag att jag skulle vara trött i kroppen i dag men icke sa nicke. Jag var sömntrött men inte trött i kroppen. Det är verkligen fördelen med att

20130502-070223.jpg

dela upp kroppen, rygg och bröst var hur pigga på att träna som helst!

Idag är det jobb som vanligt och kiropraktorbesök på lunchen 🙂 Längtar redan till fredagsmys med film imorgon!

Bröst/rygg/core:

 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Bänkpress skivstång mha av maken
 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Incline bänkpress med hantlar
 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Bröst i maskin
 • Chinups mha gummiband – totalt 51 st
 • 4 set – 16, 12, 10 och 6 reps – Framåtlutad rodd med hantlar
 • 3 set – 10, 6 och 4 reps – Deadlift med skivstång
 • 3 set max reps – omvända crunches på bänk
 • 3 set max reps – twisted planka (tårna på bänk och doppa knät vid motsatt armbåge

Har ni det bra? Kram 

9 kommentarer Lägg till din

 1. Anna skriver:

  Vilket fint pass du fick till. Visst är det underbart med träning, lööve!<3

  1. Verkligen:) Bättre än droger, inte för att jag vet 🙂

 2. Ann-Louise skriver:

  Härligt pass! Vila idag, ska oxå till kiropraktor på e.m.
  Hur länge har du haft dina armband från EA? Märker du någon skillnad? Ha en bra dag! KRAM

  1. Hej AL! Tror att jag kört dem lite mer än en vecka nu. Jag slår rekord just nu på löpning och annat och jag funderar över dess inverkan:) Jag ska utvärdera och återkomma men det är intressant att läsa om det. Kram fina!

 3. Nina skriver:

  Mycket bra….skulle behöva få till mina morgonträningar jag också, men latmasken sitter lite i kläm där. Men vänta bara tills jag får mitt hemmagym 🙂 Annars sitter jag här på kontoret och njuter av lite ”golfträningsvärk” i rygg och midja….Ha en bra dag!

  1. Hahhaa, golfträningsvärk:) Låter underbart! Ha bästa dagen!!

 4. Maria skriver:

  Jag är så imponerad av din träning!! Du är så flitig ..
  Härligt att se !!!
  Kram 🙂

  1. Tack Maria! Just nu är jag väldigt motiverad.. Jag ser resultaten och känner mig stark:) Kram!

 5. Pia skriver:

  Visst är det härligt då det går bra! Det går bra för mig med. Med träningen och resten av livet med 🙂 Var på ett roligt jobbmöte idag som gick jättebra. Berättar mera snart…

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s