Fredag igen och lite NLC uppdatering

20130510-061825.jpgGodmorgon!:) Vaknade en timme före klockan, för idag är det en tuff jobbdag.

Jag tog tillfället i akt och nyttjade tiden till 90 minuter fokuserat stenhårt svettigt gympass. Nu står jag och eftersvettas vid köksbänken och väntar på att kunna gå och duscha:)

Next Level utmaningen

 • Jag tycker att det går jättebra! Jag är otroligt motiverad och jag är utanför komfortzonen i princip alla delar av livet just nu. Detta är inte bra i längden men gällande träningen så SKA jag vara utanför komfortzonen i denna utmaning.
 • Igår blev det lugn cardio, mycket vila, veckohandling och sedan flyttade vi brädhögar och jag började gräva i det enda ”land” jag har på leråkern. (Det är underbart för själen) Om 2 veckor kommer grävskopan och jämnar till tomten, lägger på jord och bygger vägen till huset och en gång till bryggan. I samband med det har vi massor att göra, vi ska bygga drivbänkar av rustika stenar (6 st odlingsställen), flytta matjord mm. Så helgen kommer att handla om att preppa för detta för delar av nästa vecka och veckan efter det är maken i USA och jag kommer inte att hinna göra allt själv.
 • Jag har inte vägt maten och registrerat den på ca 2 veckor. Jag tror att jag har en ganska bra uppskattning av hur mycket jag äter och hur mycket jag gör av med. Jag ser inga synliga tecken på mitt fokus men jag känner i gymmet att det går åt rätt håll. Jag äter mycket bra mat och färgglatt och rent. Väldigt lite sötsug men också väldigt hungrig.
 • Mina mål:
  • Springa 5 km på bättre tid – jag drömde om en tid som var 8 minuter snabbare än jag gjorde vid starten av NLC. Förra veckan klarade jag att springa 9 minuter snabbare. Fortfarande inte snabbt men klar förbättring för mig:)
  • Jag har inte provat armhävningar på ett tag men snart dags att prova, jag är mycket starkare i bänkpress mm nu
  • Balansen – jag tränar inte det lika fokuserat som jag gjorde under min förra perod men jag känner att kroppen ”hänger ihop” Dags att prova balansbollen igen:)
  • Pullups/Chins – det ska jag testa nästa ryggpass men jag klarar i alla fall många fler med hjälp:)
  • Jag har inte vägt mig eller mätt mig, för jag tror att det är lite nedslående och jag väntar tills jag klarar smällen:)

Nu är det dusch, frukost och videomöten hela dagen! Kram Lotta

4 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Härligt att det går så bra! Jag är riktigt nöjd med min vecka, så här långt. Jag ska köra nästa vecka oxå, fokus på maten, och jag hoppas verkligen att det kommer att ge något resultat. Annars vet jag inte… Då blir jag nog riktigt ledsen ;( Men det tar vi då, jag ska inte ta ut något (dåligt) i förskott.
  Ha en bra dag och en trevlig helg! Stor kram

  1. Bra jobbat AL! Det är tufft att ändra kosten men jag tror inte att du märker så mycket på 2 veckor? Jag har kämpat sedan januari 2011:) och ser inte de resultat jag vill ha ännu… Kram!

   1. Ann-Louise skriver:

    Jag räknar inte med några stora resultat men åtminstone lite mindre svälld?! Och sakta ändra mitt tänk och sug efter vissa saker, lite mer mindful eating typ 😉 Kram

    1. Ok:-) Heja dig:-) Kram!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s