Fredag – hur härligt låter inte det?

Efter galet intensiv jobbvecka så har jag landat i hemmagymmet för ett rygg och bröstpass. Svag och allmänt menlös = borde nog struntat i träningen idag… Men nu har jag i alla fall samlat tankarna och är redo för veckans sista arbetsdag:-)

Fotade några luncher och middagar i veckan, härligt nyttig och god mat. Jag har bara promenerat morgon och kväll. Har känt mig trött och lite ”tjock” i halsen och då funkar promisar bra. Så vackra omgivningar i Kista! Dock har detta påfrestat på tant Lottas ben så nu får det bli cykel, crosstrainer och rodd närmaste dagarna.

Dagens pass – 4 set – 10-15 reps – körde övningarna 2 och 2
Sittande kabelrodd
Armhävningar
Bänkpress
Breda latsdrag
Kabelflyes
Chins mha gummiband
Mage – ligga på rygg, pilatesboll mellan vader, gå rakt ner och upp igen
Hugga träd med kabel övning 🙂
20 min crosstrainer pulszon 2

Nu videomöten och sedan bestämma bio eller inte bio, det är frågan…

Kram på er!! Vad händer hos er? Hur mår ni?

20130823-073821.jpg

20130823-073828.jpg

8 kommentarer Lägg till din

 1. Ann-Louise skriver:

  Skönt med nyttig mat!! Och att få vara hemma i ditt gym igen 🙂
  Jag känner oxå av halsen lite, men jag SKA inte bli sjuk! Massor av vatten, vitaminer (frukt och grönt) och te och en jäkla massa vilja, hoppas hoppas det hjälper! Inga planer för helgen men jag skulle vilja göra något roligt med gullungarna. Igår var jag på hockey med Liten, Leksand spelade träningsmatch mot Västerås i Hedemoras lilla hall… Inte världens bästa match men det var roligt ändå 🙂 Ha en bra dag och en bra helg. Berätta vilken bio det blev, om det blev. Kram

  1. Gurgla med salt ligger nog nära känner jag:) Om det blir bio så blir det Percy Jackson som gullungen vill se:) Ha bästa helgen! Nu håller vi oss friska:) Kram

 2. Elizabeth skriver:

  Jag brukar försöka se mina mindre bra pass som att jag åtminstone ger kroppen en chans att skicka ut slagg osv då jag pumpar igenom lite extra blod. Och när passet väl är gjort så känner jag mig trots allt piggare än vad jag hade gjort om jag suttit kvar i kontorsstolen 🙂 Boosta med vitaminer och hoppas det halsonda försvinner!

  1. Tack Elizabeth:) Jag ska fixa det:) Ha det bäst!

 3. Jessica skriver:

  Jag hoppat träningen idag efter ett menlöst ben/rumppass igår då jag återigen fick kramp i bägge skinkorna. Det måste vara kettlebell swingarna men jag förstår inte varför? Jag gör som jag alltid gjort och har aldrig haft problem? Eller är det överträning av muskeln? Men jag kör ett pass med fokus på ben/rumpa/nedre ryggen typ och sedan ett rent överkroppspass och oftast ett intervall eller cardiopass och kanske ett allround pass. Och nu har jag vilat rumpan sedan lite joggning i söndags? Fattar inte riktigt.

  Idag blir set storhandling och jag har redan bestämt att köpa en grillad kyckling och grönsaker och något gott bröd så att jag kan njuta av en gooood middag utan slit och disk 🙂

  Ha en härlig fredag!

  1. Låter härligt Jessica! Min diskmaskin gick precis sönder så jag överväger också hämtmat… Vet inte vad krampen kan komma ifrån:-( Hoppas att det löser sig! Kram!!!

 4. Anna B skriver:

  Såå härligt med fredag. Tänk att man har den känslan varje vecka 🙂 Har en hemmajobbardag och har bestämt mig för en friskvårdstimme strax. Ska gymma med en granne. Legday! Hujedamig, det kan gå hur som helst. Har kört helkropp hela sommaren men nu blir det tresplit och varje pass blir ju liksom lite… värre på något sätt. Kram

  1. Visst är det så:) Det kommer att gå kanon:)!!! Ha bästa härliga dagen!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s