Total makeover

Japp så var man fixad lite 🙂 Igår på lunchen var det klippning och färgning på håret, i går eftermiddag/kväll så var det putsning av tänder (halvårskontrollen) och idag på lunchen var det kiropraktorbesök med diverse knäckningar. Axeln är lite sämre och det är tydligen inflammation så nu blir det diklofenak i en vecka.

Lunchen idag blev gryta med nötbitar, blomkål, squash, tomater, chili, vitlök och lök. Mumma men jag är fortfarande hungrig.. Till mellis så blir det en smoothie med bär och lite frukt och linfrön, så jag laddar för den redan nu.. 2 timmar kvar… Pust.

Kramisar!!!!!!

4 kommentarer Lägg till din

 1. Emma L skriver:

  En till hungrig… min lunch var inte heller enough…

  Fråga – när du gör dina naglar – hur länge håller de innan du behöver fixa till dem igen. Jag tänkte göra geleförlängning och jag vill att de ska vara fina till över jul och nyår. Så då kanske jag måste vänta några veckor till? Det är så himla länge sedan jag gjorde nagelförlängning att jag blir osäker. Eller förresten – var det dina egna naglar som du bara gjorde manikyr på? Eller var det förlängning.

  Svammel svammel… 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Emma 🙂 Jag gör ingen förlängning men har en beläggning ovanpå (vet inte vad det heter) Hållbarheten beror på hur mycket de växer och hur du hanterar händerna 🙂 Mina håller i ca 4 veckor och jag är petig, andra jag känner går längre kanske 5-6 veckor… Kram!

 2. Emma L skriver:

  Tack för tips. Tror att förstärkningen du har är enligt samma princip som förlängningen när det gäller hållbarhet eftersom det är när det växer som det blir fult om det går för länge. Tack för input. Ska ringa till en salong och höra med dem var de säger.

 3. Lyxigt med frisör och tandvård 😉 Hoppas axeln blir bra snart. Kram

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s