Torsdag

Godmorgon härliga kompisar!

Igår var som sagt en stressig dag med livet i 180 och mycket att tänka på. Åt faktiskt bra hela dagen förutom ett lite för mesigt mellanmål på förmiddagen (jag kände av morgonträningen nästan hela dagen.. skratt) Blev överraskad med mycket bra mat även på kvällen (grönärtsoppa och squash lasagne), det var ju tur för trist att slösa ”en fri måltid” mitt  i veckan 🙂

Jag har insett att det är julfest nästa fredag med tema ”nyår”, så jag behöver riva ut hela garderoben i helgen och försöka hitta ngt att ha på mig. Min största ångest är nog att ha på mig skor och inte stövlar, jag har gärna stövlar ända in i juni 🙂

Sov lite oroligt på hotellet, trots sköna sängar och härligt hotell. Hotellfrukost på skinka och äggröra.

Nu sitter jag på tåget hem. Planen är att träna på lunchen och i eftermiddag  ska jag åka och ha utvecklingssamtal med gullungen och skolan, sedan åker vi och veckohandlar tillsammans. Han är bästa sällskapet för handling 🙂

Hur mår ni idag? Jag ska läsa bloggar lite nu 🙂 Kraaaam!

11 kommentarer Lägg till din

 1. AmandaP skriver:

  Tog en morgon pw när jag lämnat tjejerna på skolan, min rumpa o baksida ben värker efter ditt pass i går, nästan lite jobbigt. Hade tänkt ”leka” lite med min kb framåt dagen men vet inte om benen o rumpan tillåter det!
  Så mysigt att handla tillsammans, mina barn är inte alls roade att följa med mig när vi ska handla, tyvärr!
  Jag ska oxå på utvecklingsamtal med lilltjejen i dag- spännande:-)

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Amanda:-) SKönt med pw så att musklerna blir uppmjukade igen. När jag tog stora steget upp på tåget så kände jag mina skinkor, skratt. När Timothy (gullungen) var liten så sa jag vad vi skulle leta efter på engelska så letade han , ex carrots, och då blev det jätteroligt tyckte han. Idag när han är 10 år så pratar han sååå bra engelska, visst han har lite grammatiska fel här och där, men han pratar flytande. Vi gick på Avatar på bio och han frågade vad max 10 ord betydde på hela filmen.. (han kunde inte läsa då). De är ju som små svampar de små liven 🙂 Håller tummarna att vi båda får ett bra utvecklingssamtal! Kraaaam!

   1. AmandaP skriver:

    Tack för tipset om engelskan, det ska prövas i em. min stora tjej är oxå 10 år. Lillan är 7 år, så man har inte så små barn längre! Problemet blir väll att stora tjejem är nästan duktigare än mig på engelska:-) men det kan ju bli roligt att se vad vi kommer hem med !!!!

 2. Betty skriver:

  God morgon! Skönt med en ledig dag efter gårdagens stressiga. Nu är alla på plats, dagis/skola/jobb, pustar ut 🙂 Ikväll skriver vi önskelistor och myser framför brasan ( om vi nu lyckas tända den ;)) Stor kram till dig och ha en bra dag!!!

 3. fokuseradenergi skriver:

  Härligt Betty! Way to go 🙂 Klart du fixar en brasa ikväll, annars får du pinga mig på FB, jag är en pyroman innerst inne … skratt. Jag jobbar idag, men har ändå skolmöten och handling ikväll. Här är enda ledigheten semester och jag lääääängtar till jul/nyår. Vad ska vi hitta på? Träna varje dag enligt något roligt upplägg? Jag tänker unna mig smaskigt både julafton och nyår i alla fall. Vi fyller år allihop i januari, 4, 16 och 22 januari.. KRAM!

  1. Brasan är tänd, stolt:) Julafton och nyår är fria dagar, träningsfria. De andra dagarna tycker jag vi kör något skojsigt upplägg! Börjar planera så smått.
   Vilka önskelistor det blev… jag kanske borde jobba även mellandagarna 😉 KRAM!

   1. fokuseradenergi skriver:

    HÄRLIGT att du fick igång brasan! GIRL POWER!!! 🙂 Jag är nyfiken på önskelistorna, skratt. Timothy var sansad i år, men förra året önskade han sig ny dator.. det var dyrt.. kram vännen!

 4. Helena E skriver:

  Sitter och laddar för vad som komma skall… 1000 reps-passet! Säkert kommer jag svära lite över att du tipsade om det, men du hör mig ju inte så det är väl okej?! 😉

  1. fokuseradenergi skriver:

   Oj vad spännande, Helena!!! 🙂 Vill höra allt!

 5. Therese skriver:

  God förmiddag! Hoppas du får ett härligt lunchpass. Själv tränade jag cirkelträning igår kväll och idag är det äntligen vila. 🙂 Men det blir nog en pw ikväll. Ha en bra dag!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Njut av din vila, Therese! 🙂 Maaaassor med kramar!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s