Tisdag

Godmorgon Webbisar 🙂

Vaknade 30 minuter före klockan idag igen.. Passade på att tömma diskmaskinen och fixa och trixa eftersom vi sover borta i natt. (maken är på jobb i Sundsvall och jag i Sthlm)  Imorgon kommer städfirman och storstädar hela huset så allt måste vara ”bortplockat” och redo för virvelvindarna J (de kommer upp till fyra personer och vänder upp och ner på allt)

Efter att ha klunkat i mig proteinshake + 2 femme power + espresso så körde jag dagens pass. Fokus idag var mindre vikter och fokus på så bra ”form” som jag kan.

Ben/rumpa

Crosstrainer 3 min – uppvärmning + lite stretch

Cirkel 3×10:

Bulgariska utfall med kettlebell

KB Sumosquat

Deadlift med KB

Före nästa del av progragrammet gör upphopp på låda/stepup bräda  10 st

Cirkel 2 – 3 x 10:

Utfall KB 2×10 per ben

Oneleg deadlift KB 2×10 per ben

Oneleg bridge (upp och ner med benet rakt ut) 3×10 per ben

Upphopp på lådan igen 10 st

Ligg på rygg med fötterna på pilatesboll – dra in benen – 1 minut

BFL intervaller 20 minuter  – Tänk dig en ansträngningsskala från 1-10 där 1 är ingenting och 10 är absolut max.
2 min nivå 5. 1 min nivå 6, 1 minut nivå 7, 1 minut nivå 8, 1 minut nivå 9.
Upprepa 6-9 4 gånger totalt. Efter den sista nivå 9 går man upp till nivå 10 i 1 minut och avslutar 1 minut på nivå 5.

Jag körde hela passet med långörmad huvtröja för att bli av med allt vatten + vitlöksdoft från helgens mat.. skratt. Nu hoppas jag att allt är borta ur systemet.

600 kcal och 54 poäng 🙂 (Nya mål hägrar)

Frukost medan jag sminkade mig och duschade: 1 banan och om möjligt en ännu äckligare omelett än igår, wok grönsaker + 3 äggvitor + liten bit mögelost. Nu är wokpåsen slut – tack och lov!

Nu sitter jag på tåget och dricker kaffe och preppar dagen. Ikväll är det middag med amerikaner på SMAK i Sthlm.. Undrar hur det ska fungera med maten..

Vad gör ni idag? Tränat?

 

10 kommentarer Lägg till din

 1. Beatatjata skriver:

  Shit alltså, du är så snabb! Igår när jag körde mitt benpass tog det typ 23 minuter, men många färre övningar än ditt (men jag härmade ditt upplägg att köra det som cirkel 3×10). Snabb och stark, och så intervaller på det. Vojne vojne… Mina ben skulle gå av! När jag blir stor ska jag bli som du!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Godmorgon Bästa Beata! Jag har precis beundrat dig och ditt morgon pass 🙂 Jag stressade mig själv för att hålla pulsen uppe och få ut max, nu är det ingen träning före torsdag 🙂 Jag har oxå världens middag idag så jag HOPPAS på the famous ”afterburn effect”. Massor med kramar!!!!!!!!

 2. Beatatjata skriver:

  Du kan nog njuta av god mat, finns säkert bra val att göra på några av rätterna. Och afterburn måste du väl ha konstant!

 3. Betty skriver:

  Det berömda benpasset 🙂 Och vilka BFL intervaller, börjar på nivå 5, wow. Om jag minns rätt började jag på 3, du är stark!!!!
  Skönt med städhjälp, jag är dock lite kluven kring det. Är orolig för vad jag lär mina döttrar … att någon annan städar undan efter oss. Har diksuterat med många som har erfarenhet och alla säger att plockandet hjälps man åt med, även barnen och det blir ganska mycket jobb. Hur tänker du/ni?
  Ha det gött idag! KRAM!!!!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Hej Underbara!
   Jag har tänkt mycket och länge på detta, men dels är jag kvalster allergiker och dels jobbar jag typ 150%.. så jag behövde avlastning. Timothys ansvar är (detta gör han helt själv): Alltid gå med sopor och återvinning, duka och duka av varje dag, göra viss mat ex guacamole, varje lördag städar han sitt rum och dammsuger och bäddar rent, plockar in sin tvätt i lådorna. Inför städfirman så plockar alla rent från saker och tvätt mm. De städar ju supernoga, ovanför garderober och lister mm (pga dammallergin..) Jag tycker att det är ok och han gör och kan mer än merparten av sina polare:-) kram!!!!!!!!!!!!!

 4. Betty skriver:

  Vad duktig han är 🙂 Inser att det är dags och ge mer ansvar åt min stora. Det är just den städningen, ovanför garderob, lister osv som man behöver hjälp med. Tack för att du delar med mig!!!

 5. AmandaP skriver:

  Men shit….vilken duktig pojk du har, här ska sättas större krav på mina stora.
  I går frågade den stora tjejen själv om hon fick stryka, så det kanske man kan införa, att hon stryker delar av kläderna?!
  Lotta jag är så imponerad på dig, du är så fokuserad……….

  1. fokuseradenergi skriver:

   Tack Amanda, jag gör så gott jag kan 🙂 Det här med Timothy har växt fram. Varje födelsedag så fick han bestämma nya arbetsuppgifter, så om han fyllde 4 år så var det 4 saker, 5 år = 5 saker.. Nu låter jag hemsk. men dealen har alltid varit (från det att han varit stor nog) att han har ”jobb” som avlastar, och inga ”hitta på jobb”. Ett år valde han att vika ALLA kläder efter tvättning, det gjorde han bara ett år.. skratt. Nu flyter det bara på.. Ibland kan det bli hinder och dåligt självförtroende som i jan förra året när han skulle börja bädda rent i sängen. Han skulle ALDRIG klara av att fixa täcket som var så stort själv, jag bad honom att göra så bra han kunde och vi övar på resten. När jag kom upp så stod han i trappen och slängde ner täcket i påslakanet, då funkar det även om man är kort 🙂 Ibland pusha honom, ibland sätta ner foten (han får 5 kr i avdrag om han inte gör det han ska, han har nog haft 15 kr i avdrag sammanlagt under ALLA år, han är för ekonomisk för att klara ett avdrag) och oftast berömma och hitta på nya saker. Kram!!!!!!!!!!

 6. Therese skriver:

  Hej hej!! Jag ska testa detta benpass på fredag! Såg på mina senaste bilder att jag måste träna mina ben lite mer. Vill ha lite synligare muskler. 🙂 Idag blev det ”bara” ett intervallpass här, 25 minuter totalt. 1 min max och 1 min långsammare. Sen plankor på det. Ska även testa BFL intervaller, låter som en utmaning. Ha en himla trevlig kväll. Kramar!

  1. fokuseradenergi skriver:

   Härligt tränat Therese! Jag ska börja med plankor mer frekvent igen, läs nästan varje dag… 🙂 Vi får byta lite intervall pass så att vi håller kroppen gissandes 🙂

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s