Jag njuter över att jag är så smart :-)

Kanske lite hybris nu igen, men ärligt. Det är så fantastiskt härligt att all mat är lagad och preppad till och med imorgon tack vare planeringen i helgen! Jag menar, nu när jag är helt slut, har ont typ överallt, så blir det ändå bra middag idag och det tar inte mer än 5 minuter att värma. Till lunchen idag åt jag chiligryta-rester så trots ömklighet så fick jag ändå mat. Jag är väldigt nöjd med detta.

Nu är jag hemma från läkarebesöket, jag fick en jättebra läkare som slet fram en skalle i genomskärning och visade mina sår, och vart det är inflammerat och varför och så vidare. Det tog väääldigt lång tid men nu är jag hemma igen. Förutom min kompis kortison så fick jag även den überstarka kompisen pencillin (6 tabletter om dagen?) så nu måste jag ju bli frisk.

Kram på er! Förhoppningar från en snart frisk Lotta

3 kommentarer Lägg till din

 1. Maria S skriver:

  Skönt att du fick bra hjälp! Jag håller tummarna att du blir av med skiten nu…
  Jag förstår verkligen din känsla med maten, önskar att jag kunde fixa mer under helgerna men det är så mycket annat jämt 🙂 Kanske kan bli ett nyårsmål (har slutat med löften) att fixa mer middagar under helgen.
  Nu ska jag ner i källaren och köra et tintervallpass på crossen, t ri lite för dig med 😉
  Kram och krya på dig!

 2. stepup2fitness skriver:

  KRAM här oxå 🙂

 3. Nu ska det nog ge sig! Vila lite till kanske, vet inte hur det är med träning och penicillin och infektioner och allt sånt där men du är ju bra på att känna efter. KRAM!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s