Planeringen vecka 52

Förutsättningar för veckan, jag och Gullungen är lediga och maken jobbar. Vi funderar på att åka till Sthlm över dagen på tisdag med X2000. Gullungen vill till SF bokhandeln i Gamla Stan för att köpa böcker för mosters bokpengar och jag skulle gärna vilja titta in på Mathildes (klädaffär) för att spana in rean. Vi kommer nog fram kl 9.40 och åker hem igen från centralen 14.30 (lagom 🙂 )

Jag har funderat på att ändra mina upplägg. Jag ska träna 45-60 minuter inkl uppvärmning och stretch.

2 överkroppspass

2 ben/rumpapass

2 mage

2 intervaller

Samtliga pass fylls på tills 45-60 minuter är uppnått med Steady State Cardio i pulszon 3. Då blir det enklare att planera veckan och få till 2 vilodagar:-) Jag tror att jag uppnår samma fördelar som det jag tänkte innan.  Vi får se hur det fungerar med dagar och träning, jag ska vara lite flexibel nu när jag är ledig. Jag ska börja stretcha framför TV på kvällen 2 dagar i veckan.

Måndag: Överkropp + mage (uppvärmning + dagens pass + utfyllnad SS + stretch = Totalt 45-60 min)

Tisdag: Vila och färd till Stockholm

Onsdag:  Ben/rumpa (uppvärmning + dagens pass + utfyllnad SS + stretch = Totalt 45-60 min)

Torsdag: Mage + HIIT (uppvärmning + dagens pass + utfyllnad SS + stretch = Totalt 45-60 min)

Fredag: Vila

Lördag: Ben/Rumpa (uppvärmning + dagens pass + utfyllnad SS + stretch = Totalt 45-60 min) + HIIT på eftermiddagen

Söndag: Överkropp (uppvärmning + dagens pass + utfyllnad SS + stretch = Totalt 45-60 min)

7 kommentarer Lägg till din

 1. stepup2fitness skriver:

  Hej härliga Lotta! Återigen en fin planering. Avis på er tisdag, en shoppingdag med sonen. Mina flickor är små för sånt, men snart så… Vi åker till Thn på tisdag, tjejerna ser verkligen fram emot att träffa farföräldrarna.
  Kramisar 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Åhh Trollhättan! Vad mysigt!! Där skulle jag kunna fika mig runt hos gamla kompisar i några dagar:-) Hoppas att du får det underbart! Kram!

 2. HelenaE skriver:

  Men vilken bra plan! Och jag ska sno din ide rakt av, det där med att fylla ut till en viss tid gått. Perfekt ju! Hoppas ni får en fortsatt härlig julhelg och att du fyndar mycket på rean! 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Sno på du, Helena. Härligt att vi taggar varandra. Vi myser på här:-) Gullungen fick feber idag men jag håller tummarna att han blir frisk tills tisdag. Kram och trevlig kväll!

 3. Låter jättebra, så ska jag också lägga upp det någon gång framöver, att fylla ut till en fast tid, så att säga. Blir enklare att planera mornarna då! Funderar fortfarande kring januari, återkommer om det 🙂

  1. fokuseradenergi skriver:

   Jag börjar bli väääldigt nyfiken på din Januari, Beata:-) Måste bli något i hästväg 🙂 Jag ser framemot att stjäla lite från dig. Tack för fantastiskt inlägg idag, du är bäst! Kramar!

 4. Något i hästväg… För mig kanske, men knappast för dig! Men jag har lite ont i magen av nervositet faktiskt… Kanske bra tecken?! Förhoppningsvis! KRam!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s