Upplägg Januari 2012

Under Januari 2012 ska jag köra följande per vecka:

 • 2 ben/rumpa pass
 • 2 överkropp/rehab fokus
 • 2 mage/core
 • 2 HIIT
 • 2 vilodagar

För att få 2 vilodagar så kommer jag att  kombinera 2 styrkepass vissa dagar. HIIT passen ska i största möjliga mån köras ensamma för maximal effekt, men det viktiga är att det blir av.

Varje pass = 60 min (Uppvärmning inkl rehab uppv + träningspass + utfyllnad cardio + 10 min stretch)

Veckoplanering – imorgon och en vecka framåt:

Lördag: Ben (Uppvärmning inkl rehab uppv + träningspass + utfyllnad cardio + 10 min stretch)

Söndag: Överkropp + Mage (Uppvärmning inkl rehab uppv + träningspass + utfyllnad cardio + 10 min stretch)

Måndag: HIIT (Uppvärmning inkl rehab uppv + träningspass + utfyllnad cardio + 10 min stretch)

Tisdag:  Vila

Onsdag: Ben (Uppvärmning inkl rehab uppv + träningspass + utfyllnad cardio + 10 min stretch)

Torsdag: Morgon: Överkropp + Mage (Uppvärmning inkl rehab uppv + träningspass + utfyllnad cardio + 10 min stretch) Någon annan gång under dagen HIIT

Fredag:  Vila

4 kommentarer Lägg till din

 1. bodycomf skriver:

  Kändes det bra hos naprapaten? Fick du hjälp att fixa ett program som känns ”ordentligt”? Det ser så ut allafall! Det där magprogrammet du ska köra, puh…! Jag avskyr att köra mage, det tar så lång tid och blä vad tråkigt tycker jag. Håller mig till mina plankor varje dag istället, då blir det gjort åtminstone. Trevlig fredagkväll!

 2. Har läst igenom allt noga! Kanske inte förstår alla övningar (nacken i red cord? Låter som någon slags avrättning…) men det verkar väl genomarbetat i alla fall! Jag tycker det ser ut som ”lotta-pass” fast med fokus på rehab och det är ju helt rätt, då har han ju fattat grejen! Jag hoppas att det blir bra nu med allt. Verkar som att underkropps-passet är tungt och tufft ändå, och du ville ju bygga rumpa :-). Hoppas att du själv är nöjd, jag tycker det ser suveränt ut. Kram!

 3. stepup2fitness skriver:

  Det här ser ju suveränt ut!!! Har studerat passen noga nu och de känns som dig Lotta. Är du nöjd själv? Kramar!

 4. fokuseradenergi skriver:

  Hej Tjejer!
  All cred till naprapaten för mötet tog minst 2 timmar, förmodligen mer. Jag kör nu med tejpad axel (någon kinestejp? 🙂 ) och underbara Lars tog kopior på hans lärobok för tejpning eftersom jag alltid måste läsa på själv. Tack Lars! (Som tydligen läser denna bloggen) Vi gick igenom mitt ursprungsprogram och tog bort alla övningar som inte funkar och på ben/rumpa/mage så gick det jättebra med lösningar. Men överkroppen blir det mesigt med ett tag. Han tror att det blir bättre på en månad och bra om ca 6 månader om jag sköter mig, och det ska jag göra ( på mitt sätt 🙂 ) Nu blir det mycket redcord ett tag och jag inser att jag inte har skött funktionell träning på bästa viset så nu får jag göra det ett tag. Jag är sååå hungrig idag, känner mig på svältgränsen, måste vara kolhydratskakningar? skratt. Imorgon blir det i alla fall mys och sedan får jag ta tag i maten igen på söndag. Massor med kramar till er! Tack för att ni finns!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s