Formcheck och hårdträning – skapa en lek där DU kan vinna

20130119-090428.jpgGodmorgon!:)

ÄNTLIGEN träningsmorgon igen:) På vägen in i köket så gjorde jag formcheck fotningen, ledsen att det är i sovunderkläder, men men:) Inte så vackert, skratt. Jag kämpar på med mina mål och är glad att det går framåt trots att jag haft tuff jobbvecka med ingen träning och bara hotellmat.

Dagens pass var 5 cirklar med totalt 23 övningar och 3 set av allt. Totalt blev det ca 300 armhävningar (5 olika sorter) 5 olika magövningar och resten var olika sorts squats och utfall (där man samtidigt gör axelövningar med hantel. )

Passet var tufft och det ser man på Polar sajten för jag kom upp på ”gult” direkt igen.

Jag har tänkt mycket i veckan på MOTIVATION, att inte ge upp. Jag tror att det gäller att skapa ett spel eller en lek där du kan VINNA. Ex, jag kan INTE göra 300 armhävningar på golvet. Jag känner mig värdelös när jag misslyckas gång på gång. MEN om jag ställer en låg bänk i gymmet, och gör resterande övningar på den OCH klarar det så VINNER jag! Jag är lycklig och nöjd och glad. Så hitta alternativ som funkar för dig istället för att ge upp eller känna dig dålig..

Du… HEJA På dig själv! Jag säger HEJA MIG, flera gånger om dagen just nu. Om inte jag hejar på mig/tror på mig, vem ska  göra det då?

SÅ HEJA OSS!!! Kram!!!!!!

Capture

25 kommentarer Lägg till din

 1. Du är så himla bra! Och så himla snygg! Till och med i sovunderkläderna 😉 KRAM

 2. Pia skriver:

  Så himla snygg Lotta! Riktigt muskulös och vältränad. Fint! Och bra kämpat med armhävningarna, du har så rätt attityd .-) Kram!

 3. Trillingnöten skriver:

  Wow!! Vilka muskler du har!! Kul att det går så framåt!!

  1. Mycket fett kvar men går åt rätt håll:-) Kram!!

 4. Emma L skriver:

  Oj vilka resultat du fått! Du är otrolig! Ha en fin lördag!

 5. Annie skriver:

  Du ser fantastisk ut lotta!

 6. Anna skriver:

  WOW, du är ju så grym! Bra jobbat, kramar

 7. AmandaP skriver:

  Vilka muskler Lotta!

 8. beatatjata skriver:

  Herregud lotta… Du är så FIT! Du ser det själv nu va? Vilken skillnad från den där jeansbilden i november (du var jättefin då med, det vet du, men din ansträngning sedan dess har verkligen payed off). Mycket inspirerande!

  Och det du skriver med att skapa en tävling där du kan vinna… Bam, där satte du ord på något jag försökt fånga i hjärnan den här veckan! Helt rätt! Jag har funderat på de där tusingarna, du har sett utmaningen som Betty och Helena har haft/har? Och jag känner bara näää… För jag kan inte göra 10000 armhävningar eller utfall eller vad det nu är (möjligtvis 1000 sek planka om jag får en vecka på mig :-)). För mig är det utmaning nog att jag har 100 utfall att göra i mitt benpass, när jag har kämpat mig igenom dem så har jag vunnit MIN tävling även om jag är totalsist i racet med ”alla andra”. Så tack för det, mycket väl formulerat!

  KRAM underbara du
  (och jag har tänkt så på dig den här veckan ska du veta. Har ju haft en sån fantastisk jobbperiod nu och är så tacksam. För ett år sedan gick jag och pratade och mailade med dig och fick tips och råd och hjälp som ledde till att jag fick det här jobbet. jag är TACKSAM!!)

  1. Åhhhh tack härliga Beata, vad underbart att höra:-) Jag vill höra allt någon dag när vi hinner prata! Tack också för peptalk, jag ser stor skillnad och jag märker det på kläder mm. Det där med att skapa förutsättningar för att lyckas är så viktigt, jag var rätt deppig efter några av Jillian passen… Kände mig helt värdelös men fick tänka till och nu är jag vinnare i skallen igen:-)
   Jag tror inte att jag kör 1000 rep utmaningen, rädd att skada mig, det blir så när tanten överanstränger sig:-) Jag lallar runt med mina vanliga pass! Puss!!!

 9. Maria S skriver:

  OMG vad du är snygg fina fina du!!! Du är värd alla resultat. Kram och tack för inspirationen.

 10. Therese skriver:

  Du är snygg Lotta! Vill oxå ha den kroppen du har om 10 år. 🙂 Din man måste vara grymt nöjd. 😉 När jag fick sms’et av dig låg jag kvar i sängen och min man hajade till, vad är det du tittar på? En brud i underkläder? Vad håller du på med nu? Ha ha ha. Kram!!

  1. Hahaha Therese:-) Tack fina!! Kram

 11. Ann-Louise skriver:

  Men SHIT vad snygg du är!!!
  Och jag ska försöka ta till mig det där med att vinna i stället för att tänka negativa tankar, det behövs ibland. Kram!

  1. Kram AL! Vi peppar varandra:)

 12. bodycomf skriver:

  Men du, vad mycket som hänt! Eftersom jag inte har fb har jag ju inte sett dig sen du ”slutade” blogga och det var ju ett tag sen och det har ju verkligen hänt grejer! Du ser stenhård ut! Snyggt!!

  1. Tack Helena!!! Vad glad jag blir:-)!!!!

Kommentera gärna :-)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s